Hesabım
    'Creepshow': Stephen King Uyarlamasında Başroller Belli Oldu

    Aynı adlı korku filminden uyarlanan 'Creepshow'un oyuncu kadrosu şekilleniyor

    Stephen King’in senaryosunu yazdığı aynı adlı filmden uyarlanan Creepshow, başrol oyuncularına kavuştu. Antoloji türündeki dizinin "Gray Matter" adlı bölümünde başlıca rolleri Adrienne Barbeau, Giancarlo Esposito ve Tobin Bell'in paylaşacağı açıklandı.

    AMC'nin dijital platformu Shudder'da izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan "Creepshow", "The Walking Dead"in yürütücü yapımcısı ve efsanevi makyaj sanatçısı Greg Nicotero tarafından ekrana taşınıyor. Korku türünün usta yönetmeni George A. Romero'nun filminden uyarlanan dizi, tıpkı film gibi birbirinden farklı korku hikayelerini takip edecek. Her bölümün yönetmen koltuğunda farklı bir isim görev yapacak.

    Dizinin “Gray Matter” bölümü, King'in 1978 basımı "Night Shift" koleksiyonunda bulunan bir öyküden uyarlanıyor. Bölümün senaryosunu Byron Willinger ve Philip de Blasi kaleme alırken yönetmen koltuğunda showrunner Greg Nicotero var.

    Dizinin diğer bölümleri ise şöyle sıralanıyor: Joe Hill imzalı “Silvery Waters of Lake Champlain”, Josh Malerman imzalı “House of the Head”, Joe Lansdale'ın ekrana taşıdığı “The Companion”, Christopher Buehlman imzalı “The Man in the Suitcase”, Bruce Jones tarafından ekrana taşınan “All Hallows Eve”, John Esposito imzalı “Night of the Paw” ve Rob Schrab'ın hayata geçirdiği “Bad Wolf Down”.

    "Creepshow"un bu yıl sonunda prodüksiyonunu tamamlaması beklenirken prömiyer tarihi henüz netlik kazanmadı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top