Hesabım
    Netflix’in ‘Kent Masalları’ndan İlk Fragman!

    Armistead Maupin’in "Kent Masalları" (Tales of the City) uyarlamasından ilk fragman ve afiş geldi

    Armistead Maupin’in aynı adlı romanlarından Netflix tarafından uyarlanan Kent Masalları (Tales of the City), ilk fragman ve afişini görücüye çıkardı.

    10 bölümden oluşan “Tales of the City”, kariyerinde ilerlemek için ailesini terk eden Mary Ann’ın yıllar sonra evine geri dönmesini işliyor. Yıllardır ayrı kaldığı kızı ve eski kocasıyla yeniden iletişime geçen Mary Ann, kendisini bir anda 28 Barbary Lane sakinlerinin maceralarının ortasında bulur. Dizinin başlıca rollerinde Laura Linney, Ellen Page, Olympia Dukakis, Daniela VegaJen RichardsPaul Gross, Murray Bartlett, Charlie Barnett ve Barbara Garrick gibi isimler rol alıyor.

    Maupin’in Tales of the City serisi dokuz farklı romandan oluşuyor ve bunlardan üçü başrollerinde Linney ve Dukakis’in yer aldığı mini diziler olarak izleyici karşısına çıktı. Tales of the City, More Tales of the City ve Further Tales of the City adını taşıyan diziler sırasıyla 1993, 1998 ve 2001'de izleyici karşısına çıktı.

    Lauren Morelli’nin senaryosunu yazdığı ve showrunner olarak görev yaptığı dizi, yürütücü yapımcı kadrosunda Armistead Maupin, Laura Linney, Morelli, Poul, Andrew Stearn, Liza Chasin, Tim Bevan ve Eric Fellner gibi isimler görev yapıyor.

    “Tales of the City” Haziran ayında Netflix’te izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top