Hesabım
    ‘Transparent’ın Finalinde Jeffrey Tambor’ın Karakteri Ölüyor

    ‘Transparent’ finalde, geçtiğimiz yıl diziden kovulan Jeffrey Tambor’ın karakterini öldürecek

    Transparent’ın iki saatlik final bölümünde, geçtiğimiz yıl diziden kovulan Jeffrey Tambor’ın ölümüne tanıklık edeceğiz.

    Dizinin yaratıcısı Jill Soloway, finalde, Tambor’un hayat verdiği anakarakter Maura’nın hayata veda edeceğini ve Pfefferman ailesinin yas sürecini izleyeceğimizi söyledi ve ekledi: “Hepimiz farklı şekillerde yas tuttuk ve hepsini birlikte atlatmak zorundaydık. Dizinin tüm bu süreçleri atlatması çok önemliydi. Dizi her zaman olduğumuz kişinin bir yansımasıydı ve bizler kendi öykümüzün yasını tutuyorduk.”

    Dizinin başrolü Jeffrey Tambor, rol arkadaşları Van Barnes ve Trace Lysette’i taciz ettiği gerekçesiyle diziden gönderilmişti. Dizinin final yapmadan bitirilmesi gündemdeyken sonradan alınan bir kararla müzikal türünde özel bir final tasarlandı. Soloway bu kararın motivasyonunu şöyle açıkladı: “Müzikal yaparken, karakterlerin kelimelere dökemeyeceği bazı anlar olduğu ve bu noktada şarkı söylemek zorunda oldukları söylenir. Sanırım bizim dizimiz de bu yollardan geçti; bu ailenin hayatına farklı bir noktadan bakmaya ihtiyacımız olduğunu hissettik. Ve bunu şarkılar üzerinden yaptık.”

    Soloway’in senaryosunu ve şarkılarını kaleme aldığı özel bölüm, Eylül ayında izleyici karşısına çıkacak. Bölümün başrollerinde Judith Light, Amy Landecker, Jay Duplass ve Gaby Hoffmann boy gösterecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top