Hesabım
    Damien Chazelle Dizisi ‘The Eddy’de Amandla Stenberg Rol Alacak

    Damien Chazelle'in Netflix dizisi ‘The Eddy’de kadroya Amandla Stenberg eklendi

    Oscarlı yönetmen Damien Chazelle’in Netflix’te yayınlanacak dizisi “The Eddy”de oyuncu kadrosuna Amandla Stenberg dahil oldu.

    Stenberg’in başrol olarak boy göstereceği “The Eddy”, sekiz bölüm halinde yayınlanacak bir müzikal yapım. 2020’de izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizi, Paris’te bulunan bir caz kulübünde yaşananları takip edecek. Amerika’daki çevresinden uzaklaşmak için Paris’e taşınan ve mütevazı bir caz kulübünü işletmeye başlayan müzisyen Elliott, kızının aniden belirmesiyle birlikte geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Stenberg dizide Elliot’ın kızı Julie'ye hayat verecek.

    “The Eddy”nin başrollerini “Cold War”la tanıdığımız Joanna Kulig ve Andre Holland paylaşıyor. Dizinin senaryosunu Jack Thorne kaleme alırken yönetmen koltuğunda Damien Chazelle’e Houda Benyamina ve Alan Poul eşlik ediyor. Yürütücü yapımcı kadrosunda ise Chazelle, Poul, Thorne, Ballard, Jimmy Desmarais ve Olivier Bibas görev yapıyor.

    Amandla Stenberg’in geçtiğimiz dönemde rol aldığı yapımlar arasında “The Hate U Give”, “The Hunger Games”, “Where Hands Touch” ve “Everything, Everything” gibi işler var.

    “The Eddy”nin çekimleri Fransa’da gerçekleşecek. Dizi önümüzdeki yıl içerisinde Netflix’te prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top