Hesabım
    Damien Chazelle
    Görev Senarist, Yönetmen, Yapımcı Daha fazlası
    Gerçek adı:

    Damien Sayre Chazelle

    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 19 Ocak 1985
    Yaş 36
    12
    yıllık kariyer
    9
    film ve dizi

    Filmografi

    The Eddy
    The Eddy
    8 Mayıs 2020
    Babylon
    Babylon
    6 Ocak 2023
    Ay'da İlk İnsan
    Ay'da İlk İnsan
    19 Ekim 2018
    Aşıklar Şehri
    Aşıklar Şehri
    30 Aralık 2016
    Whiplash
    Whiplash
    16 Ocak 2015
    Grand Piano
    Grand Piano
    Vizyon tarihi belirsiz
    Son Ayin  Bölüm 2
    Son Ayin Bölüm 2
    10 Mayıs 2013
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    14 Fotoğraf

    Haber

    Brad Pitt ve Margot Robbie'li "Bablyon"un Kadrosu Genişliyor
    HABERLER - Yapım Aşamasında
    3 Ağustos 2021 Salı
    Brad Pitt ve Margot Robbie'li "Babylon", Vizyon Tarihini Aldı
    HABERLER - Gündemdeki Filmler
    8 Ocak 2021 Cuma
    Filmin yönetmen koltuğunda Oscar ödüllü Damien Chazelle oturuyor..
    Emma Stone, Damien Chazelle'in "Babylon" Filminin Kadrosundan Ayrıldı!
    HABERLER - Sanatçılar
    2 Aralık 2020 Çarşamba
    Chazelle, Emma Stone'un yerine kiminle görüşüyor?
    16 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top