Hesabım
    'Jessica Jones'un 3. Sezonundan Çarpıcı Bir Afiş Geldi

    'Jessica Jones'un merakla beklenen 3. sezonundan dikkat çekici bir afiş yayınlandı

    Marvel’ın Netflix’te izleyici karşısına çıkan Jessica Jones uyarlamasının 3. sezon afişi paylaşıldı.

    Üçüncü sezonun ardından hayranlarına veda etmeye hazırlanan “Jessica Jones”, başrolde Krysten Ritter’ın boy gösterdiği son sezonunda, özel dedektif Jessica Jones’un maceralarını işlemeye devam edecek. Peabody ödüllü dizi, New Yorklu dedektifin, şehirde işlenen suçları çözerken geçmişinden gelen hayaletlerle yüzleşmesini izliyor. İkinci sezonda Jones, işkenceci Kilgrave’den kurtulmuş ve yeni bir sayfa açmıştı. Final sezonunda ise karakterin, şehirde süper güçleriyle nam salmasını ve yeni bir vaka üzerinden yeniden geçmişiyle yüzleşmesini izleyeceğiz.

    “Jessica Jones”un oyuncu kadrosunda Rachael Taylor, Carrie-Anne Moss, Eka Darville, Janet McTeer ve J.R. Ramirez gibi isimlerle karşılaşacağız. Showrunner koltuğunda Melissa Rosenberg görev yapmaya devam ediyor.

    Netflix, platformda izleyici karşısına çıkan Marvel dizilerini iptal ettiğini geçtiğimiz yıl içerisinde duyurmuştu. İptal edilen diziler arasında “Jessica Jones”un yanı sıra “Marvel’s Daredevil”, “Marvel’s Luke Cage”, “Marvel’s Iron Fist” ve “The Punisher” var.

    “Marvel’s Jessica Jones”un final sezonu 14 Haziran’da Netflix’te gösterime giriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top