Hesabım
    "The Terror" 2. Sezonundan Ürkütücü Tanıtım!

    Korku dizisi "The Terror"ün yeni sezon tanıtımında kamp korkusu ağır basıyor.

    Sevilen korku dizisi The Terror 2. sezon tanıtımı ile ürkütüyor. Yürütücü yapımcıları arasında ünlü bilim kurgu yönetmeni Ridley Scott'ın da yer aldığı korku dizisi, 2. sezonunda gizemli bir sanrının öyküsünü ele alıyor. II. Dünya Savaşı döneminde geçen sezon, bir kampta hayatta kalmaya çalışan bir grup insan ve onların hayatını tehdit eden tehlikeli bir varlığı bir araya getiriyor. Bir Japon-Amerikan topluluğunu derinden sarsan bir dizi tuhaf ölüm ve bu dehşetin sorumlusu olan şeytani varlığa karşı verilen mücadele seyircileri soluksuz bırakacak türden...

    Japon enterne kampında geçecek olan 2. sezonun başrolünde Supergirl ve The Emoji Movie gibi yapımlardan tanıdığımız Derek Mio yer alıyor. Mio, yeni sezonda başkarakter Chester Nakayama’ya hayat verecek. Dizi, naif bir genç olan Chester’ın şeytani, şekil değiştiren varlıkla mücadele ederken acımasız bir savaş kahramanına dönüşmesini takip edecek.

    10 bölümden oluşan yeni sezon Alexander Woo ve Max Borenstein’in imzasıyla hayata geçiriliyor. Yeni sezonda Chester'ın geçmişinden gizemli bir kadın olan Yuko olarak Kiki Sukezane, Chester’ın gizli kız arkadaşı Luz olarak Cristina Rodlo, Chester’ın babası Henry Nakayama olarak Shingo Usami, Chester’ın annesi Asako Nakayama olarak Naoko Mori, Nakayama ailesinin bir arkadaşı olan Amy olarak Miki Ishikawa ve yaşlı balıkçı kaptanı Yamato-san olarak ünlü oyuncu, yapımcı, yazar ve aktivist George Takei yer alıyor.

    "The Terror" dizisinin büyük beğeni toplayan ilk sezonu, kraliyet donanmasının Northwest Passage’ı keşfetmek üzere 1847 yılında çıktığı ürkütücü yolculuğu konu ediniyordu. Gerçek bir hikayeden esinlenilerek ekranlara uyarlanan dizi, gemideki insanların hayatta kalma mücadelesini işliyordu. Dizinin ilk sezonu Dan Simmons'ın 2007 basımı, aynı adlı romanından uyarlanmıştı. İlk sezonun ürkütücü varlığı ise Arktik Çember yakınında karaya oturmuş denizcilere zarar veren mistik bir yaratıktı.

    "The Terror" dizisinin 2. sezonu 2019 yılı içerisinde izleyicilerin karşısına çıkmış olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top