Hesabım
    'The Purge' 2. Sezon Kadrosuna Yeni İsimler Eklendi

    'The Purge' uyarlamasının 2. sezon kadrosuna 4 yeni yüz dahil oldu

    Aynı adlı hit film serisinden uyarlanan The Purge, 2. sezonda oyuncu kadrosuna Derek Luke, Max Martini, Paola Nuñez ve Joel Allen'ı dahil etti.

    USA Network'ün, filmin yapımcı şirketi  Blumhouse Productions ile birlikte ekrana taşıdığı "The Purge" distopik bir düzende geçiyor; öldürmek de dahil tüm suçların serbest olduğu 12 saatlik bir gecede yaşananları resmediyor. Amerika artık totaliter bir parti tarafından yönetilmektedir. İnsanlara istediklerini yapabilme özgürlüğünü veren "arınma gecesi"nde geçen hikaye, birbirinden farklı karakterlerin hayatta kalma mücadelelerini takip ediyor. Dizinin senaryo ekibinin başında filmin yaratıcısı James DeMonaco var.

    Kadroya yeni eklenen Derek Luke dizide Marcus Moore adlı karaktere hayat verecek. Dışarıdan bakıldığında ailesiyle birlikte kusursuz bir hayat süren Marcus, arınma gecesinde evine bir suikastçının girmesiyle birlikte her şeyini kaybetme noktasına gelir. Martini, tüm yıl boyunca ekibiyle birlikte arınma gecesine hazırlanan Ryan Grant karakterine; Nuñez hayatını suçla savaşa adayan Esme Carmona karakterine; Allen ise ilk arınma gecesi deneyimine adım atınca hayatı değişen Ben adlı karaktere hayat verecek.

    İlk sezonda dizinin oyuncu kadrosunda Gabriel ChavarriaHannah AndersonJessica GarzaLili SimmonsAmanda WarrenColin Woodell ve Lee Tergesen gibi isimlerle karşılaştık.

    "The Purge"ün yürütücü yapımcı kadrosunda filmin yapımcıları Jason BlumMichael BayBrad FullerAndrew FormSebastien K. Lemercier ve Thomas Kelly görev yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top