Hesabım
    Star Wars Dizisi ‘The Mandalorian’dan 2. Sezon Müjdesi!

    Disney+ dizisi ‘The Mandalorian’ın 2. sezon hazırlıkları başladı

    Star Wars evreninin merakla beklenen ilk live-action dizisi “The Mandalorian”dan heyecan verici bir haber geldi. Jimmy Kimmell'ın talk show programına katılan Jon Favreau, ikinci sezon üzerine çalışmaya başladığını duyurdu.

    Kasım’da prömiyer yapmaya hazırlanan “The Mandalorian”, yönetmen ve senarist Jon Favreau tarafından ekrana taşınıyor. Disney+ cephesinden ikinci sezon için henüz resmi bir onay gelmezken dizinin showrunner’ı Favreau hayranları heyecanlandıracak bir haberle geldi. Favreau bir süredir “The Mandalorian”ın ikinci sezon senaryosu üzerinde çalıştığını açıkladı. 

    “The Mandalorian” İmparatorluğun çöküşünden sonraki dönemde hayat bulan maceraları takip ediyor. “Return of the Jedi”ın sonrasında geçen hikaye, Star Wars evreninde Jango ve Boba Fett’in ardından ortaya çıkan yeni bir kahramanın serüvenlerini izliyor. Dizinin başlıca rollerini Pedro Pascal, Gina Carano, Carl Weathers, Giancarlo Esposito, Emily Swallow, Carl Weathers, Omid Abtahi, Werner Herzog ve Nick Nolte paylaşıyor.

    “The Mandalorian”ın ilk sezonu 12 Kasım’da Disney+ platformunda başlayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top