Hesabım
    Siyah Kristal: Direniş Çağı'ndan Kamera Arkası Görüntüleri!

    Siyah Kristal: Direniş Çağı yakında Netflix'te.

    Yıldız kadrolu Netflix dizisi Siyah Kristal: Direniş Çağı'ndan yeni bir video paylaşıldı. Videoda orijinal adıyla Dark Crystal: Age of Resistance'ın hayat geçirilme süreci anlatılıyor. Jeffrey Addiss ve Will Matthews'un yönetmenliğini üstlendiği dizi, Ağustos ayı içerisinde izleyicileriyle buluşacak.

    Bilindiği üzere Dark Crystal'ın daha önce de filmi çekilmişti. 1982 yılında hayata geçirilen film, fantastik bir dünyaya adım atmamızı sağlamıştı. Jim Henson ve Frank Oz'un kamerası sayesinde filme dönüşen Dark Crystal'dan 10 yıl öncesini konu edinecek olan dizi, animasyon olarak karşımıza çıkacak. Kamera arkası videosu yayınlanan ve çekilme, geliştirilme aşamalarına tanık olduğumuz Dark Crystal: Age of Resistance'ın konusu ise şöyle: Üç Gelfling, Skeksis'in ardında yatan korkutucu sırları keşfeder. Bu durumda üçlü, bir isyan başlatmak için büyük bir maceraya atılır ve dünyayı kurtarmak için yola çıkar. 

    Dev kadrolu Netflix dizisi Dark Crystal: Age of Resistance'ın seslendirme kadrosunda  Taron EgertonAnya Taylor-JoyNathalie EmmanuelCaitriona BalfeHelena Bonham CarterAndy SambergAlicia VikanderHarris DickinsonToby JonesNatalie DormerMark Hamill'in yanı sıra  Lena Headey, Awkwafina ve Sigourney Weaver yer alıyor. Animasyon türündeki büyük bütçeli ve iddialı dizi, Netflix'teki izleyicileriyle 30 Ağustos tarihinde buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top