Hesabım
    His Dark Materials Dizinden Yeni Video!

    BBC, yeni fantastik macera serisinden taze video paylaştı...

    Geçtiğimiz ay Comic-Con'da ses getiren son fragmanının ardından His Dark Materials dizisinden taze bir video daha yayınlandı. Videoda ilk sezona dair yine heyecanlı sahneler izliyoruz. 

    BBC ve HBO ortaklığı ile hayata geçirilen fantastik dizi Philip Pullman’ın çok satan roman serisinden uyarlandı. Dizi konu itibariyle paralel evrenlere geçiş yapabilen iki çocuğun maceralarını ekrana getirecek; roman serisinin ilk kitabından uyarlanan ilk sezonda, başka bir dünyadan gelen Lyra’yı izleyeceğiz. Arkadaşı kaçırıldıktan sonra onu bulmak için harekete geçen Lyra, şeytani bir komplonun ortasında kalır. Bu esnada karşılaştığı Will ile birlikte, sıra dışı varlıklara karşı mücadele edecekleri fantastik bir yolculuğa atılırlar.

    Dizide cesur genç kız Lyra karakterini Dafne Keen canlandırırken, oyuncu kadrosunda ayrıca James McAvoyLin-Manuel MirandaRuth WilsonGeorgina CampbellAnne-Marie DuffIan GelderJames Cosmo ve Andrew Scott isimleri yer alıyor. 

    Yapımın senaryosunu daha önce Skins ve The Fades gibi dizilerin yanı sıra MucizeSavaş Kitabı ve A Long Way Down filmlerinin de senaryolarına imza atmış olan Jack Thorne kaleme alıyor. 

    His Dark Materials  dizisinin ilk sezonu 8 bölüm olarak BBC ekranlarına gelecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top