Hesabım
    AHS 1984'ten Yeni TV Spotu Yayınlandı!

    Heyecanla beklenen prömiyer, 18 Eylül Çarşamba Günü...

    Gün geçmiyordu ki American Horror Story'nin yeni sezonu AHS 1984'dan yeni bir içerik paylaşılmasın! Şimdiye kadar ilk tam fragmanı ve 10'dan fazla teaser videosu yayınlanan dizinin, yeni sezonundan 'Nightmare' (Kabus) başlıklı yeni bir video daha paylaşıldı. Bu hızla giderse 18 Eylül'ü beklemeden sezonun yarısını seyredeceğiz gibi görünüyor!

    Hafta başında yayınlanan tam fragmanda gençlerin kampını basan seri katilin 'Mr. Jingles' olduğunu öğrenmiştik. Şimdiye kadar yayınlanan içerikleri arka arkaya seyrettiğimizde, sinema tarihinin bol klişeli, slasher sahnelerini adeta yeniden izliyoruz.

    9. sezonun oyuncu kadrosunda AHS'nin favori oyuncularından Emma Roberts'ın yanı sıra  Cody FernBillie LourdLeslie GrossmanJohn Carroll LynchMatthew MorrisonGus KenworthyDeRon HortonAngelica Ross isimleri yer alırken, Sarah Paulson ve Evan Peters'ı bu sezonda maalesef seyredemeyeceğiz.

    Brad Falchuk ve Ryan Murphy'nin yaratıcılığında hayata geçen American Horror Story 1984, 18 Eylül'de FX ekranlarında seyircisiyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top