Hesabım
    The Walking Dead, 10. Sezonuyla FX'te!

    Dizi yeni sezonuyla 7 Ekim'den itibaren Türkiye'de de yayında olacak...

    10. sezonu için dünya çapında geri sayımı süren “The Walking Dead” Türkiye FX'te 7 Ekim Pazartesi akşamı saat 21.30’da seyircisiyle buluşacak.

    Robert Kirkman’ın çizgi romanından uyarlanan dizinin yeni sezonunda başlıca rollerini Norman ReedusRoss MarquandTom PayneDanai GuriraAvi NashNadia HilkerXander BerkeleyKhary PaytonJeffrey Dean MorganSamantha Morton ve Ryan Hurst isimleri paylaşıyor.

    Dizinin 9. sezonun bıraktığı yerden devam ederken, kışın acımasız şartlarında Whisperer’ların bölgesindeki hikayemiz de devam ediyor: Alpha’nın korkutan güç gösterisinin ardından, kendilerine sunulan yeni sınırları kabul eden topluluklar, bir yandan da kaçınılmaz savaş için hazırlanmaktadırlar. Daha öncekilerden farklı olan ve zombi gibi davranarak hayatta kalmayı başaran Whisperer’ların zombilerle beslenen gücü, hayatta kalanların korkularını daha da arttıracak. Giderek yükselen paranoya, propaganda, gizli ajandalar ve iç çekişmeler hem bireyleri hem de toplulukları test ederken ölülerle dolu bir dünyada, medeniyetin bir geleceğinin olup olmadığı ise halen belirsizliğini koruyor...

    Türkiye’de FX kanalının D-Smart, Tivibu, KabloTV, TV+ veBluTV platformlarından izlenebildiğini hatırlatalım.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top