Hesabım
    Marvel'ın "Hawkeye" Dizisinden Yeni Detaylar!

    Hawkeye'ın senaristi belli oldu.

    Marvel Sinematik Evreni'ne veda eden kahramanlardan biri olan Jeremy Renner'ın canlandırdığı Hawkeye'ın Disney+'ta yayınlanmak üzere çekilecek olan dizisi için hazırlıklara başlandı. Hakkında en az bilgiye sahip olduğumuz Hawkeye'ın senaryosunu kimin yazacağı ve hikayesinin ne şekilde ilerleyeceği açıklandı.

    Jeremy Renner'ın başrolünde yer alacağı Hawkeye dizisinden yeni detaylar geldi. Bu detaylara göre dizinin senaryosunu bir dönemin en beğenilen dizilerinden Mad Men'in senaryosunda imzası bulunan, ayrıca Sorry For Your Loss, Masters of Sex gibi yapımlarla da karşımıza çıkan Jonathan Igla kaleme alacak. Clint Barton'ın hikayesini konu edinecek olan dizi, Hawkeye'ı yakından tanımamızı sağlayacak. Kevin Feige'in Disney etkinliği olan D23 Expo'da yaptığı açıklamaya göre dizi, Clint Barton'ın genç okçu Kate Bishop'ı eğitmesini konu edinecek. Böylece hiçbir süper gücü olmayan Kate Bishop'ın güçleri olmadan nasıl bir süper kahraman olabileceğine tanıklık edeceğiz.

    Disney+ platformunda yayınlanacak Hawkeye dizisini 2021 yılının sonbahar aylarında izleyebileceğiz. Böylece Disney+'ın diğer Marvel dizileri olan The Falcon and The Winter Soldier, Loki ve WandaVision ile aynı dönemde izleyicileriyle buluşmuş olacak.

    Hawkeye'ın dizide eğitmesine tanık olacağımız Kate Bishop karakteri çizgi romanlarda zengin bir iş adamının kızı olarak tanınıyor. Kate, babası Derek'e hayran olan bir genç kızdır. Babasının dikkatini çekmek için her şeyi yapabilecek olan Kate'in annesi ise bir tatilde hayatını kaybeder. Kate, henüz küçük yaşlardayken, babasının o kadar da iyi biri olmadığına tanıklık eder. Bunun ardından artık ona saygı duymamaya ve onu yakından takip etmeye başlar. Kate Bishop, Ant-Man'in kızı ile birlikte Young Avengers isimli gruba katıldığında gerçek bir süper kahraman dönüşür. Kate, Civil War sırasında Captain America'nın yanında olan Clint Barton'ın ile birlikte savaşır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top