Hesabım
    Marvel, "Hawkeye" Dizisinin Kate Bishop'ı İçin Hailee Steinfeld'i Düşünüyor!

    Hailee Steinfeld, Clint Barton'ın çırağı olabilir!

    Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evre projelerinden biri olan Hawkeye dizisi için düşünülen yeni bir oyuncunun olduğu ortaya çıktı. Jeremy Renner'ı Clint Barton olarak izleyeceğimiz Hawkeye dizisinin kadrosuna Hailee Steinfeld eklenebilir.

    Marvel'ın Disney+ online platformu için hayata geçireceği Hawkeye dizisiyle ilgili yeni bir detay verildi. Hawkeye hakkında Disney'in etkinliği olan D23 Expo'da verilen bilgilere göre, dizide yeni bir kahraman yaratılacak. Bu kahraman ise çizgi romanlardan tanıdığımız ve Young Avengers ekibine katılan Kate Bishop olacak. Ancak Kate Bishop'ı canlandıracak oyuncu hakkında bir bilgi söz konusu olmamıştı. Şimdi ise Spider-Man: Into The Spiderverse'de Gwen'i seslendiren, ayrıca The Edge of Seventeen, Begin Again, Pitch Perfect 2, Bumblebee gibi yapımların yıldızı parlayan oyuncusu Hailee Steinfeld'in Kate Bishop rolü için düşünüldüğü ortaya çıktı. Hailee Steinfeld'in ayrıca Apple'ın dijital platformu olan Apple+'ta biyografik yapım olan Dickinson dizisiyle ile karşımıza çıkacağı biliniyor.

    Hawkeye dizisinde, Kate Bishop karakteri Clint Barton'ın eğitim verdiği okçu bir genç kız olacak. Hiçbir süper gücü olmayan Kate, çizgi romanlarda buna rağmen tıpkı Hawkeye gibi etkili bir süper kahramana dönüşüyordu. Kahramanın çizgi romanlardaki hikayesi ise şöyleydi: Kate Bishop zengin bir ailenin kızı olarak tanınıyor. Kate, babası Derek'e hayran olan bir genç kızdır. Babasının dikkatini çekmek için her şeyi yapabilecek olan Kate'in annesi ise bir yolculuk dönüşünde hayatını kaybeder. Kate, henüz küçük yaşlardayken, babasının o kadar da iyi biri olmadığına tanıklık eder. Bunun ardından artık ona saygı duymamaya ve onu yakından takip etmeye başlar. Kate Bishop, Ant-Man'in kızı ile birlikte Young Avengers isimli gruba katıldığında gerçek bir süper kahraman dönüşür. Kate, Civil War sırasında Captain America'nın yanında olan Clint Barton'ın ile birlikte savaşır.

    Hawkeye'ın senaryosu için Mad Men'in senaryosunda imzası bulunan, ayrıca Sorry For Your Loss, Masters of Sex gibi yapımlarla da karşımıza çıkan Jonathan Igla ile anlaşma imzalandı. Igla'nın ayrıca yapımcılığı da üstlenmesi bekleniyor. Hawkeye, The Falcon and The Winter SoldierLoki ve WandaVision gibi Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evresinde yer alacak. Bu nedenle 2021 yılının sohbahar aylarında izleyicileriyle buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top