Hesabım
    Stranger Things'in En Çok İzlenen Sezonu, 3. Sezon Oldu!

    Netflix'ten Stranger Things açıklaması geldi.

    Netflix'in en çok sevilen dizilerinden Stranger Things ile ilgili platformdan açıklama geldi. Bilim kurgu türünde olan Stranger Things'in en çok izlenen sezonunun 3. sezon olduğu resmi olarak açıklandı. Ayrıca Netflix, izlenme rakamlarını da verdi.

    Millie Bobby Brown, Finn WolfhardDavid Harbour ve Winona Ryder gibi isimlerin başrolünde yer aldığı bilim kurgu türündeki Netflix dizisi Stranger Things ile ilgili açıklama geldi. Birçok insanı Netflix üyeliği konusunda yıllarca teşvik eden Stranger Things'in en fazla izlenen sezonunun geçtiğimiz aylarda yayınlanan 3. sezonu olduğu açıklandı. Netflix'in söylediklerine göre Stranger Things'in üçüncü sezonunun yayınlanmasının ardından geçen dört haftalık süreçte dizi, 64 milyon üye tarafından izlendi. Yaklaşık olarak 40.7 milyon hesap tarafından yayın tarihinden itibaren ilk 4 günde izlenen Stranger Things, bir dizi için gelmiş geçmiş en iyi açılışı yapmış oldu.

    Hawkins isimli kasabada geçen Stranger Things, bir arkadaş grubunu odağına alıyor. Üçüncü sezonla birlikte odak noktasını daha da genişleten ve arkadaş grubunun ergenlik çağına girmiş hallerine tanıklık ettiğimiz dizide Duffer Kardeşler'in imzası bulunuyor. Üçüncü sezonla birlikte ayrıca Upside Down'ın korkunç yaratıkları bir kez daha karşımıza çıkmıştı. Ayrıca dizide Uma Thurman ve Ethan Hawke'ın kızı Maya Hawke'ın yer alması da büyük bir ses getirmişti.

    Netflix'in kısa zamanda rekor kıran diğer dizileri arasında ilk dört haftasında 40 milyon hesap tarafından izlenen Secret Obsession, 32 milyon hesap tarafından izlenen Unbelievable, 29 milyon hesap tarafından izlenen Otherhood, 41 milyon hesap tarafından izlenen Tall Girl ve 44 milyon hesap tarafından izlenen La Casa De Papel bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top