Hesabım
    "War of The Worlds" Yayın Hayatına Başlıyor!

    War of The Worlds, FX'te yayına girmeye hazırlanıyor.

    FX kanalının yeni dizisi "War of The Worlds" yayın hayatına hazır durumda, izleyicileriyle buluşmayı bekliyor. Önümüzdeki hafta içerisinde yayın hayatına başlayacak olan War of The Worlds, klasik bilim kurgu eserinin yeniden uyarlanmış hali olarak karşımıza çıkıyor ve uzaylı istilasını konu ediniyor.

    Aynı isimli eserden uyarlanan dizinin hikayesi ise şöyle: War of the Worlds, H.G. Wells’in ünlü bilimkurgu romanından uyarlanıyor. Günümüzde geçen ve sekiz bölümden oluşan dizide önlerine çıkan her şeyi yok eden uzaylı istilası konu ediliyor. Gökyüzünde görülen yabancı cisimler insanları adeta dehşete düşürür. Ancak onların yeryüzüne inmesi ile asıl kıyamet başlar. Bilmedikleri bir güç tarafından istila edilen dünyada hayatta kalmayı başaran bir grup insan başlarına gelecek olan felaketleri çaresizce beklemeye başlar. Hepsinin aklında tek bir soru vardır bu saldırganlar kimdir ve onlardan ne istemektedir?

    War of The Worlds'ün yönetmenliğini Misfits, Future Man, Vexed, Atlantis, Merlin gibi önemli yapımların senaryolarını kaleme alan başarılı isim Howard Overman üstleniyor. War of The Worlds dizisinin başrollerini Léa DruckerNatasha LittleDaisy Edgar JonesStéphane CaillardAdel Bencherif ve Guillaume Gouix paylaşıyor. War of The Worlds, daha önce de birçok kez beyaz perdeye ve televizyona aktarılmıştı. Başta 1953 yapımı War of The Worlds olmak üzere Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı sinema filmi, 1988 yılında Greg Strangis tarafından televizyona aktarılan dizi izleyicileriyle buluşmuştu. Ayrıca BBC'de yayınlanacak olan bir War of The Worlds dizisi daha yayın hayatına girmeyi bekliyor.

    “War of The Worlds” 30 Ekim Çarşamba günü saat 21.30’da FX ekranlarında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top