Hesabım
    Friends Ekibi Özel Bölüm İçin Bir Araya Gelebilir!

    HBO Max için özel bir Friend bölümü çekilecek!

    The Hollywood Reporter'ın özel haberine göre, 25. yılını kutlayan Friends için HBO Max'te yayınlanmak üzere özel bir bölümün çekilecek olması gündemde bulunuyor. Bunun için dizinin 6 yıldızının bir araya gelmesi bekleniyor.

    1994 yılında NBC kanalında yayın hayatına başlayan ve tüm dünyada büyük ses getiren Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlancMatthew Perry ve David Schwimmer başrollü Friends, yeniden gündeme oturdu. Hakları Netflix tarafından geçtiğimiz yıllarda alınan dizi, son olarak HBO Max ve Warner Bros'a geçiş yapmıştı. 2019'un bitişiyle birlikte de dizi Netflix'ten tamamen çekilecek. The Hollywood Reporter'ın haberine göre, Friends için yeni bir özel bölüm çekilecek. Ancak bunun için oyuncular ve dizi ekibiyle henüz bir anlaşma imzalanmadı ve sürecin sonuna gelinmesi için uzun bir zaman bulunuyor. Bunun nedeni ise tüm ekibin programında uygun yer bulunmasının sağlanması oluyor. Diğer bir deyişle tüm proje, ekibin bir araya gelememesi nedeniyle iptal edilme tehlikesi altında olabilir.

    WarnerMedia, Friends dizisinin haklarını Netflix'ten alabilmek için 5 yıllık süreçte her yıl 85 milyon dolar ödeme yapacak. Netflix ise 2019 yılı boyunca diziyi elinden tutabilmek için yaklaşık olarak 80 milyon dolar ödeme yapmıştı. Söylenenlere göre WarnerMedia'nın başında bulunan Bob Greenblatt, Friends ekibini bir araya getirmek için baskı yapıyor. Dizinin oyuncu kadrosundakiler ise kaynakların söylediğine göre buna istekli gibi görünüyor. Ancak şimdilik kağıt üzerinde herhangi bir senaryo bulunmuyor. Jennifer Aniston, daha önce Ellen DeGeneres'ın programına katılmış ve bu konu hakkında şu sözleri sarf etmişti: "Bir şeyler olmasını isteriz. Ama bu şeyin ne olduğunu bilmiyoruz. Yalnızca deniyoruz, bir şeyler üzerinde çalışıyoruz."

    Aynı zamanda Aniston başrolünde bulunduğu ve Apple TV+'ta yayınlanan The Morning Show'daki performansı ile gündemde bulunuyor. Ayrıca oyuncunun iki yeni film projesi daha bulunuyor. Bu nedenle ortak bir program oluşturulup oluşturulamayacağı bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top