Hesabım
    Shannon Murphy, The Strays’in TV Uyarlamasını Yönetecek

    Mini dizi, Emily Bitto’nun aynı adlı romanından uyarlanacak.

    Babyteeth filmiyle festivalleri dolaşan ve olumlu eleştiriler alan yönetmen Shannon Murphy, Avustralyalı yazar Emily Bitto’nun 2015 yılında yayımlanan ödüllü romanı The Strays’in TV uyarlamasını yönetecek. Murphy, şu sıralar Killing Eve dizisinin 3. Sezonu için de çalışmalarını sürdürüyor.

    Kadınların önderliğinde gelişen projede, senaryoyu Hearts and Bone, Jindab gibi projelerden tanıdığımız Beatrix Christian yazacak. Dizinin yapımcılarından biri de Sonia Borella olacak.

    Heide Çemberi oluşumundan esinlenilen roman, bir sanatçı grubunun, geçmişteki bir şiddet eyleminden ve bir genç kadının ölümünden sorumlu olabileceği şüphesi üzerinden ilerliyor. Bu sürece dahil olan bir katılımcı ise, aralarından bir kurban vermek gibi önemli bir karar almanın eşiğinde olayları takip ediyor. Feminist hareketin yükselişi dizinin hikayesinde önemli bir yer tutarken, hedonist sanat dünyası da eleştirilerin odağında olacak.

    Projenin yapımcılarından Borello, “Bitto’nun mükemmel romanını uyarlamak heyecan verici. Avustralya’nın yetenekli insanlarıyla çalışmaktan da çok memnunuz.” Açıklamasını yaptı ve dizinin ne zaman ve hangi platformda yayınlanacağının yakında açıklanacağını dile getirdi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top