Hesabım
    Miracle Workers'ın İkinci Sezonundan Teaser!

    Steve Buscemi ve Daniel Radcliffe'li fantastik komedinin yeni sezonu başlıyor...

    Bir tarafta Hollywood'un bağımsız sinemasının en önemli oyuncularından Steve Buscemi, diğer tarafta Harry Potter olarak gönlümüzde taht kurmuş, yetenekli aktör Daniel Radcliffe ve ortada, kurtarılmaya çalışılan bir dünya. İlk sezonu olumlu eleştiriler alan ve ikinci sezon için gün sayılan fantastik komedi Miracle Workers'ın yeni sezon fragmanı görücüye çıktı. 

    Saturday Night Live'ın kadrosunda bulunan ve sağlam işlere imza atan senarist Simon Rich, ilk sezonda olduğu gibi yine yaratıcılığını kullanacak. Buscemi ve Radcliffe'e ise önemli bir oyuncu kadrosu eşlik ediyor. Geraldine Viswanathan, Karan Soni, Jon BassSasha Compere ve Lolly Adefope dizinin diğer önemli karakterlerine hayat veren isimleri. 

    Dizin konusunu hatırlayacak olursak, Dünyayı yok etmek için planlar yapan Tanrı ve ona hala umudun olduğunu, mucizelerin olabileceğini göstermeye çalışan ve dolayısıyla dünyayı kurtarmaya çalışan iki melek. Bu olay üzerinden de fantastik bir komedi. İkinci sezon olaylar daha da ilginçleşecek gibi görünüyor. Diziyi yayınlayan TBS Kanalı'nın tanıtım yazısında ise " Arkadaşlık, aile, öldürmemek üzerine, karanlık çağlardaki bir grup insanın Orta Çağ hikayesi." ifadeleri yer alıyor.

    28 Ocak 2020 tarihinde ikinci sezonu yayınlanacak olan dizinin merak kat sayısını artıran fragmanı 

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top