Hesabım
    Doctor Who'nun 12. Sezon Fragmanı Yayınlandı

    Dizinin, 12. sezon prömiyer tarihi de belli oldu..

    BBC, Doctor Who'nun yeni sezonunu duyurdu ve adeta bir yeni yıl müjdesi verdi. Hayranlarının merakla beklediği haber geldi ve Doctor Who'nun 12. sezonunun, 1 Ocak 2020 tarihinde yayınlanacağı duyuruldu. 

    Jodie Whittaker liderliğindeki sezon, yeni yılın ilk günü sahne alacak. Doctor Who ve arkadaşları Ryan, Yasmin ve Graham için 12. sezon, yeni bir zaman yolculuğu bölümü ile başlayacak. Spyfall adındaki, aksiyon dolu ve oldukça iddalı iki bölümden oluşan prömiyer sonrası dizi, 5 Ocak 2020 tarihinde kaldığı yerden devam edecek ve her hafta düzenli bir şekilde izleyicilerle buluşacak. BBC, sadece tarih konusunda müjdeli haber vermedi. Dizinin yeni sezonunun fragmanı da görücüye çıktı. Fragman, tanıdık ama dost olmayan yeni yüzler ve yeni canavralarla merak uyandırıcı bir halde karşımızda.

    BBC America, BBC Stuidos ve bir iş birliğine giderek, yeni sezonun ikinci bölümünü, geçtiğimiz yıla benzer bir etkinlikle, Amerika çapında 600'den fazla salonda gösterecek ve bir nevi yeni sezonun bir kutlaması gerçekleşmiş olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top