Hesabım
    Çok Satan Casus Romanı "The Eighth Sister" Dizi Oluyor!

    Yılın en çok konuşulan romanlarından biri TV dünyasına transfer oluyor..

    Liongates'in kardeş şirketi olan Roadside Attractions yeni bir TV projesi için kolları sıvadı. Robert Dugoni'nin olumlu eleştiriler alan ve 2019 yılının en çok satan kitapları arasına giren casus romanı The Eighth Sister, yakın zamanda bir dizi haline gelecek. 

    Günümüzde, ABD - Rusya hattında geçen hikaye, serinin planlanan ilk kitabı. Emekliye ayrılmış olan ama uluslararası bir dava için, CIA tarafından tekrar görevlendirilen Afro-Amerikan eski bir ajan Charles Jenkins ana karakterimiz. Jenkins'in görevi, muhtemel bir ajanlık hadisesini ortaya çıkarmak ve ülkesine ihanet eden birisinin kimliğini açığa çıkarmak. 

    Roadside Attractions'ın TV sorumlusu Jennifer Berman, projeyi Howard Cohen ve Eric d'Arbeloof'la birlikte yürütecek. Romanın yazarı Robert Dugoni de dizinin yapım aşamasında önemli bir rol üstlenecek. The Eighth Sister romanı, geçtiğimiz nisan ayında satışa çıkmış ve birçok listede üst sıralarda yer almıştı. Dikkat çekici övgüler alan roman, neredeyse aynı yıl içerisinde TV'ye uyarlanıyor.

    Jennifer Berman proje hakkında, "Dugoni'nin romanı, bugünün uluslararası politikalarının yansımalarını ve gerilimlerini heyecanlı bir biçimde irdeliyor. İzleyiciler için bu, hem heyecanlı hem de merak uyandırıcı olacak. Biz, değer bulduğumuz hikayeleri derinlemesine işleyen yapımlarla TV'de var olmaya çalışıyoruz ve bu proje, güncel olmasıyla da önemli." açıklamasında bulundu. 

    Roadside Attractions, şu sıralarda, Lionsgate ve Netflix için Dear White People ve uluslararası hikayeye dayanan aksiyon yapımı The Proffesionals üzerinde çalışıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top