Hesabım
    Wonder Woman'ın Yıldızı Gal Gadot'tan Dizi Uyarlaması

    Gal Gadot, ülkesinin en popüler dizisini Amerika için uyarlayacak..

    Wonder Woman ile büyük çıkış yapan oyuncu Gal Gadot, ülkesi İsrail'in en çok izlenen dizisi ,'i Amerika'ya uyarlayacak. Projenin başında yapımcı olarak eşi Yaron Varsano ile birlikte yer alacak olan güzel yıldız, diziyi şirketleri Pilot Wave etiketiyle hayata geçirecek. Yapımda, Endemol Shine North America ve Endemol Shine Israel şirketleriyle ortak bir çalışma yürütülecek

    Orijinal seri, Limor Nahmias'ın bir fikri üzerinden, Gal Zaid, Dani Rosenberg, Ruth Zaid ve Dror Nobelman tarafından yaratıldı. Endemol Shine şirketi, bir yandan da orijinal serinin ikinci sezonunun hazırlıklarını sürdürüyor. Queens, geçtiğimiz dönem, ülkenin en çok izlenen yapımı konumundaydı. İsmi henüz netleşmeyen Amerikan versiyonu devam edecek olursa, yine Queens'in senaryosundan esinlenilecek. 

    Konu hakkında açıklama yapan Varsano ve Gadot, "Bu kadınların hikayesini aktaracağımız için çok mutluyuz. Bu büyüleyici karakterler, oldukça komik, karmaşık ve aynı zamanda duygusallar. Toplumu yansıtırken bu denli gerçeki bir hikaye yaratabilmek nadir görülen bir durum. Bu hikayeyi dünyaya aktarmak ve Endemol Shine ekibiyle çalışmak için heyecanlıyız." açıklamasında bulundu. 

    Orijinal versiyonun hikayesinde bir grup kadının hayatla yüzleşmesi yer alıyor. Suça bulaşmış bir sendika tarafından Malka ailesinin bütün erkekleri öldürülür. Kadınlar bir araya gelerek, hem kendilerini korumalı, hem de kaderlerini çizmelidirler. Bunu yapabilecek inançları vardır ve tüm dünyaya güçlerini gösterebilecekleri komedi ve duygu yüklü bir maceraya başlarlar. 

    Projenin son görüşmelerinin ve önemli adımlarının yeni yılın başında hayata geçmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top