Hesabım
    Annihilation'ın Yazarından Bilim Kurgu Dizisi Geliyor!

    Vandermeer'in çok sevilen "Borne Evreni" serisi TV'ye uyarlanıyor..

    Annihilation, birçok listede, geçtiğimiz yılın en iyi filmleri arasında bulunuyordu. Netflix'te yayınlanan film, bilim-kurgu külliyatında şimdiden iyi bir yer edindi. Uyarlanan romanın yazarı Jeff Vandermeer ise daha çok kişi tarafından tanınmaya başladı ve Borne Evreni üzerine yarattığı üç kitaplık seriyle de adından söz ettirmeyi başardı. Şimdi, AMC ile anlaşma sağlandı ve bu seri TV uyarlaması olarak karşımıza çıkacak.

    The Walking DeadBreaking Bad ve Mad Men gibi uzun soluklu ya da şimdiden kült mertebesine ulaşan dizileri hayata geçiren AMC, Vandermeer'le de anlaştı ve serinin Borne adındaki ilk kitabını diziye uyarlamak için kolları sıvadı. Borne'un, The Strange Bird ve Dead Astronauts adında iki adet devam romanı bulunuyor ve onların TV hakları da artık AMC'nin elinde. Vandermeer, TV uyarlamasında yönetici ve yaratıcı danışman olarak yer alacak.

    Hikaye, Rachel adındaki bir karakteri izliyor. Kötü niyetli bir şirket tarafından mahvolan bir dünyada, çöpleri karıştırarak hayatta kalmaya çalışan karakterimiz, yoldaşının tüm uyarılarına rağmen gizemli bir yaratığı keşfeder ve onunla ilgilenmeye başlar. Devam kitaplarında ise şirkete karşı açılan savaşın aksiyon dolu hikayesi anlatılıyor. 

    Vandermeer, çok satan ve Annihilation'ın da dahil olduğu Rich Trilogy'nin de yazarı. Borne serisi ise, Arthur C. Clarke Ödülü için finalistlerden biri oldu ve çok beğenildi. TV uyarlamasının tarihi konusunda ise henüz net bir açıklama yok.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top