Hesabım
    Amazon'un "The Wheel of Time" Uyarlamasına 4 isim Dahil Oldu!

    Amazon'un merakla beklenen yapımına dahil olan 4 oyuncu resmi olarak duyuruldu..

    Amazon'un The Wheel of Time uyarlaması için geri sayım yaklaşırken, projeye dahil olan 4 oyuncu daha açıklandı ve kadro artık şekillenmiş oldu. 

    La Casa de Papel'den tanıdığımız Alvaro Morte, dizide Logain karakterini oynayacak. Son olarak Pls Like dizinde yer alan Hammed Animashaun ise Loial'ı canlandıracak. Tomb Raider'ın son uyarlamasında da yer alan Alexandre Willaume, diziye Thom Merrilin olarak dahil olurken, Johann Myers, Padan Fain performansıyla karşımıza çıkacak. Dizi kadrosundan daha önce de Rosamund Pike, Josha Stradowski, Marcus Rutherford, Zoe Robins, Barney Harris ve Madeleine Madden'in isimleri açıklanmıştı. 

    Robert Jordan'ın çok satan fantastik romanından uyarlanan The Wheel of Time, yalnızca bazı kadınların doğaüstü güç sahibi olduğu, sihirle dolu bir evrende geçiyor. Bir adam ve bu güce sahip beş kadının yolculuğu ise dizinin odak noktasını oluşturuyor. Bu süreçte, Pike'ın canlandıracağı Moiraine karakteri, dünyayı kurtaracağı ya da yok edeceği kehanet edilen kişi olabileceğini keşfetmeye çalışıyor.

    Romanın adaptasyonu 2000'li yıllarda hep gündeme geldi, hatta 2015 yılında bir pilot bölüm de çekildi ama yanlış zaman diliminde yayınlandığı için başarılı olamadı. Bu kez kadro geniş ve yetenekli isimlerden oluşuyor ve kamera arkası ekibi sıkı çalışıyor. Serinin yaratıcısı ve baş danışmanı TV dünyasının iyi tanıdığı Rafe Judkins. Yürütücü yapımcılar ise, Agents of S.H.I.E.L.D. ve Hemlock Grove'u gerçekleştiren Red Eagle şirketinden Larry Mondragon ve Rick Selvage ile Radar Pictures şirketinden Ted Field ve Mike Weber olacak. İlk iki bölümün yönetmenliğini ise Uta Briesewitz üstleniyor.

    2020 yılı içerisinde yayınlanması beklenen diziyi Amazon'la birlikte Sony Pictures Television hayata geçirecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top