Hesabım
    Kevin Costner'dan ABC İçin Yeni Proje!

    Kevin Costner, TV dünyasına bir proje daha kazandıracak..

    Şu sıralar Yellowstone adlı yapımla izleyicilerin karşısına çıkan Costner, yeni bir proje için kolları sıvadı. ABC için üretilecek proje, ulusal parklardaki suç olaylarını soruşturan ekibin hikayesini anlatacak. Costner, diziyi showrunner Aaron Helbing ile birlikte yazıyor ve aynı zamanda yürütücü yapımcı olarak da görev yapacak.

    Şimdilik “ISB” adı verilen seri, ISB’nin ( Investigative Services Branch ) Batı Pasifik bölgesindeki ulusal parklarda işlenen suçları çözmekle görevli olan özel ajanlarının hikayesini anlatacak. A+E Stuidos ve 20th Century Fox Television'ın yapımcılığını üstleneceği dizinin Costner'la birlikte çalışacak diğer yürütücü yapımcıları ise Rod Lake, Ivan Cohen, Ken Halsband ve Jon Baird olacak. 

    Costner, daha önce de beraber çalıştığı A+E'den Tana Jamieson ve ABC hakkında “Daha önce birlikte bir proje geliştirmiştik ve bu konuda onunla çalışmamı istediğinde, projeye olan tutkusu beni etkilemişti. Yenilikçi bir geçmişi bulunan ve yaratıcı vizyonumuzu destekleyen ABC için hep beraber çalışacak olmak da heyecan verici." açıklamasında bulundu. 

    Kevin CostnerYellowstone adlı projeyle başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Helbing ise son olarak Knightfall adlı tarihi dramayla karşımıza çıktı. Daha önce de The FlashBlack Sails ve Spartacus adlı yapımlarda yer almıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top