Hesabım
    Kevin Costner’lı “Let Him Go”ya Booboo Stewart Dahil Oldu!

    Gerilim filmi “Let Him Go” oyuncu kadrosunu şekillendiriyor.

    Daha önce “Man of Steel” ve “Batman v Superman: Adaletin Şafağı” filmlerinde birlikte rol alan iki Oscar sahibi Kevin Costner ve Oscar adaylığı bulunan Diane Lane’in başrollerini paylaştığı gerilim filmi “Let Him Go” oyuncu kadrosuna yeni bir ismi kattı. “Alacakaranlık Efsanesi” serisinin Seth’i olarak ünlenen genç yıldız Booboo Stewart filmin kadrosuna dahil oldu.

    Filmin oyuncu kadrosunda “Phantom Thread”in Oscar adayı yıldızı Lesley Manville, “Kong: Kafatası Adası”nda izlediğimiz Will Brittain, Netflix yapımı “Private Life”tan tanıdığımız Kayli Carter ve “Burn Notice” dizisinin başrolü Jeffrey Donovan gibi isimler yer alıyor. Vizyon tarihi henüz belli olmayan filmin yönetmenliğini, senaristliğini ve yapımcılığını ise “Big Eden”, “Aile Bağları” ve “Monte Carlo” filmlerine imza atan Thomas Bezucha üstleniyor.

    Larry Watson’ın aynı isimli romanından beyaz perdeye uyarlanan “Let Him Go”da Kevin Costner emekli bir şerife, Diane Lane ise onun eşine hayat veriyor. Oğullarını kaybeden çift, Montana’daki çiftliklerinden ayrılarak Dakota eyaletlerinde medeniyetten uzakta yaşayan tehlikeli bir aileyle birlikte kalan genç torunlarını kurtarmaya karar verir. Ailenin yanına varan çift, tehlikeli ailenin torunlarını serbest bırakma gibi bir niyeti olmadığını çok geçmeden anlar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top