Hesabım
    Nick Stoller, "FOX" İçin Pilot Bölüm Çekecek!

    Florida Man adlı projenin pilot bölümü için anlaşma tamam..

    Neighbors ve Forgetting Sarah Marshall filmlerinin başarılı yöentmeni Nick Stoller, yapımcı Carla Kettner'dan gelen Florida Man adlı projenin pilot bölümünü çekme teklifini kabul etti. Stoller, son dönemde hem yapımcılığını, hem de yönetmenliğini üstlendiği Friends from College projesiyle konuşuluyor. Florida Man'in devam bölümlerinde yer alıp almayacağını pilot bölümden sonra öğrenebileceğiz.

    Florida Man, başına gelen trajik bir olaydan beri aynı yerde yaşayan ve içine kapanan Bell Prescott adlı karakterin dünyasına konuk oluyor. Sıra dışı bir karakter olan ve fazla sosyal olmayan Prescott, bir gün bir ceset bulur ve agorafobisini de yenerek olayın üzerine gider. Issız bir kasabada hayat süren karakterimiz, orada görevli tek polisle iş birliği yapar ve cinayeti çözmek için çalışmalara başlar. İmkansızlıklar Bell'i kasabanın kriminoloji uzmanlığına kadar götürür ve esas olaylar bundan sonra başlar. 

    Potansiyel şov, Fox Entertainment ve Sony Picture Television tarafından üretilecek. Nick Stoller, daha önce Sony ile uzun soluklu bir anlaşma imzalamıştı. Stoller'in senaryosuna katkı verdiği son proje Dora and the Lost City of Gold adındaki çocuk macera filmiydi. Daha önce Fox'la birlikte komedi serisi The Grinderda da çalışan yönetmen, Rob Lowe ve Fred Savage'ın rol aldığı seride yönetmen ve yapımcı olarak görev almıştı.

    Florida Man'in pilot bölümü ve devam ederse yayını 2020 yılı içerisinde gerçekleşecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top