Hesabım
    Pınar Deniz, Can Yaman'la Oynayacağı Diziden Çekildi mi?

    Yapımcıdan sonra, Can Yaman'a bir kötü haber de partnerinden geldi..

    Son günlerin olay oyuncusu Can Yaman hakkında her geçen gün yeni bir gelişme yaşanıyor diyebiliriz. Geçtiğimiz günlerde libido açıklamasıyla çok tartışılan, açıklama tazeyken, İspanya'da bir kadın hayranının sorusuna skandal cevap veren Yaman, yeni projesinin ertelenme kararıyla da gündeme oturmuştu. Can Dostum adındaki dizinin çekimlerine şubat ayı içerisinde başlanması bekleniyordu ama yapımcı Faruk Turgut, "Can Yaman çizmeyi aştı, Diziyi bir süreliğine rafa kaldırdık" açıklamasında bulunmuştu. 

    Cengiz Semercioğlu'nun paylaştığı habere göre, dizide Yaman'ın partneri olması beklenen Pınar Deniz projeden ayrıldı. Sil Baştan ve Vatanım Sensin projeleriyle yeteneklerini sergileyen ve üne kavuşan Deniz, son günlerde gelişen olaylar üzerine diziden çekildi. Semercioğlu, dizinin sonbahara ertelendiğini, yapımcı Faruk Turgut'un henüz Can Yaman'dan vazgeçmediğini ve askerliğini yapacak oyuncunun proje içinde kalabileceğini bildirdi.Bu açıklamalar üzerine yapımcı Faruk Turgut bir tweet attı ve zaten iptal olan diziden çekilmenin mümkün olamayacağını kinayeli bir dille belirtti.

    Can Yaman, İspanyol hayranının "Bize bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şey söylemek ister misin?" sorusuna, "Arka odaya geçelim" yanıtını vermiş ve bu skandal cevap üzerine sosyal medyada oyuncuya sert eleştiriler gelmişti. Şimdilik dizisi ertelenen Yaman'dan henüz yeni bir açıklama yok. Bakalım önümüzdeki günlerde proje hakkında nasıl gelişmeler olacak...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top