Hesabım
    Yasemin Ergene Özilhan TV'ye Dönüyor!

    Ünlü oyuncu yıllar sonra TV ekranlarına dönüyor..

    Yıllar önce Doktorlar adlı dizideki Ela karakteriyle ün yapan güzel oyuncu Yasemin Ergene Özilhan, daha sonra evlenmiş ve oyunculuk kariyerini sonlandırmıştı. Doktorlar'ın tekrar bölümleri de çok izlendiğinden gündemden hiç düşmeyen oyuncu, bir sürprize imza attı ve Mucize Doktor adlı diziye konuk oyuncu olarak katıldı.

    Yayınlandığı günden beri çok izlenen ve konuşulan Mucize Doktor dizisi her hafta olduğu gibi yeni bölüm fragmanını paylaştı. Bu kez bir sürpriz vardı ve Doktorlar dizisinin Doktor Ela'sı Yasemin Ergene Özilhan fragmanda yer aldı. Hem de yine Ela olarak! Evlendikten sonra oyunculuğu bırakan oyuncu, kendisine gelen teklifleri de reddetmişti. Konsept olarak benzer bir dizi olunca ve aynı karakterle bir sürpriz yapması istenince kıramadı ve diziye konuk oyuncu olarak dahil oldu.

    Yasemin Ergene Özilhan daha önce verdiği röportajda, setleri ve arkadaşlarını özlediğini ama evdeki mutluluğu buna değişmeyeceğini açıklamış ve sözlerine "Bir kere okula başladım. Çocuklar aynı süreçte doğdu. Otomatik olarak tercih yapmam gerekti. 7×24 sette olup çocuklarla ilgilenme şansım yoktu. Geri dönme ihtimalim sıfır." diye devam etmişti. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top