Hesabım
    Alberto Rosende, "Chicago Fire"ın Ana Kadrosuna Katıldı

    Çok sevilen konuk karakterin devam etmesine karar verildi..

    Chicago Fire'a bu sezon geçici olarak katılan ve Blake Gallo karakterini canlandıran Alberto Rosende'nin dizinin ana kadrosun katıldığı ve çok sevilen karakterin diziye devam edeceği açıklandı. Rosende’nin Blake Gallo’su başlangıçta 8.sezonun ikinci bölümünde Firehouse 51’in yeni bir adayı olarak tanıtıldı ancak, izleyiciler karakteri çok sevince dizi içerisinde de kabullenilen biri haline dönüştürüldü. Gallo, ailesini bir yangında kaybettikten sonra bir itfaiyeci olur ve yolu Firehouse 51 ile çakışır. Ekip onu kanatları altına alarak düzenli bir ekip arkadaşına dönüştürür. 

    Jesse Spencer ve Taylor Kinney'in başrolünü oynadığı Chicago Fire, Dick Wolf ve Derek Haas tarafından yaratıldı. İtfaiyecilerin yaşamlarını anlatan ve hayatlarını tehlikeye atıp, vatandaşlarını korumak için her şeyi yapan Chicago Firehouse 51 adlı kurtarma ekibinin hikayesine odaklanan dizinin diğer oyuncuları ise Eamonn Walker, Kara Killmer, David Eigenberg, Miranda Rae Mayo, Christian Stolte, Joe Minoso ve Annie Ilonzeh.

    8 sezondur devam eden dizinin Wolf ve Haas'a eşlik eden yürütücü yapımcıları arasında Todd Arnow, Andrea Newman, Michael Gilvary, Michael Brandt, Reza Tabrizi, Arthur Forney ve Peter Jankowski yer alıyor. Serinin yeni bölümleri 8 Ocak 2020 tarihinden itibaren yayında olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top