Hesabım
    John Malkovich'li The New Pope'tan Altyazılı Fragman!

    Sorrentino'dan yine kışkırtıcı bir Vatikan portresi geliyor..

    2016 yılında yayınlanan The Young Pope, harika övgüler almış ve yüksek reyting değerleri yakalamıştı. Paolo Sorrentino'nun kendine has üslubuyla, kışkırtıcı bir Vatikan portresi çizen dizinin devamının geleceği de konuşuluyordu. Müjdeli haber yakın zamanda geldi ve John Malkovich'li The New Pope'un duyurusu yapıldı. Daha önce posteri ve orijinal teaserı yayınlanan diziden bu kez Türkçe altyazılı fragman paylaşıldı ve ilk sezonda olduğu gibi sadece BluTV ekranlarında yayınlanacağı duyuruldu.

    The Young Pope'un yıldızı Jude Law bir kez daha karşımıza çıkarken, ona bu kez usta oyuncu John  Malkovich eşlik ediyor. Javier CamaraCecile de FranceMarilyn Manson ve Sharon Stone ise dizinin diğer ağır topları. Yeni Papa'nın Vatikan'da karmaşıklığa yol açması ve eski Papa'nın hastalıktan kurtulamamasını dilediği hikayesiyle izleyeceğimiz The New PopePaolo Sorrentino'nun Loro filmiyle ara verdiği TV dünyasına geri dönüşü anlamına geliyor. 

    Orijinal yayının ertesi günü, 11 Ocak 2020 tarihinde, Türkiye'de sadece BluTV ekranlarında olacak dizi, önümüzdeki yıla damga vuracak yapımlardan biri olacak gibi duruyor. Heyecanımızı artıran altyazılı fragmanda yine kışkırtıcı bir Vatikan, şiirsel bir atmosfer ve başarılı oyuncular görüyoruz. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top