Hesabım
    Peter Dinklage, "Game of Thrones" Finali Hakkında Konuştu

    Game of Thrones bitti ama tartışmalar devam ediyor..

    Game of Thrones dizisindeki Tyrion Lannister karakterine hayat veren ve dizinin en sevilen oyuncularından biri olan Peter Dinklage, bu perfromansıyla birçok ödülün sahibi oldu ve 5 Ocak 2020 tarihinde verilecek Altın Küre Ödülleri için aday olmayı başardı. Dinklage, dizinin üzerinden aylar geçmesine rağmen bitmeyen final tartışmaları hakkında konuştu ve savunan sözler sarf etti.

    New Yorker ile yaptığı son röportajda, Dinklage dizinin yaratıcıları David Benioff ve D.B. Weiss'ın olağanüstü bir iş çıkardıklarını söyledi. Game of Thrones'un son sezonu, tartışmalı şekilde Daenerys Targaryen'i hikayenin son kötü karakterine dönüştürdü ve hayranların öfkesine yol açtı. Dinklage, hayranlara tam olarak katılmadığını ama neden sinirlendiklerini anladığını söyledi. 

    Dinklage sözlerine, "Herkes, her zaman bir fikre sahip olacak ve bu bir sahiplenme anlamına geliyor. Birinden ayrılmak gibi bir şey. Evet üzgünler. Herkes için konuşamam ama benim hislerim insanların dizinin bitişinden dolayı üzüntü duydukları ve bu sebeple kızgın oldukları yönünde. Daenerys’in karanlık dönüşüne gelince; Bu olur. Canavarlar, kötülükler yaratıldı. Ve onun dönüşümünü görüyorduk. Herkes sinirli evet, çünkü onu çok seviyorlardı ve çok fazla inanıyorlardı." şeklinde devam etti. 

    Dinklage, yakın zamanda "Bir Drama Serisinde En İyi Erkek Oyuncu" kategorisinde Emmy Ödülü kazandı, Aynı rol ve kategoriyle, SAG ve Altın Küre'ye de aday olmayı başardı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top