Hesabım
    Olivia Colman ve Alexandre Payne, TV İçin Bir Araya Geliyor!

    Suç serisi Landscapers'ın ilk detayları belli oldu..

    Geçtiğimiz yıl, The Favourite filmiyle Oscar kazanan ve, FleabagThe Crown gibi yapımlardaki performanslarıyla büyük hayran kitlesi kazanan Olivia Colman, NebraskaSideways ve The Descendants gibi Oscar adaylıkları bulunan filmlerin başarılı yönetmeni Alexander Payne'le TV projesi için bir araya geliyor.

    Landscapers adı verilen projenin senaryosunu Colman’ın kocası Ed Sinclair kaleme alacak. Gerçek bir hikayeye dayanan senaryoda, Susan ve Christopher Edwards çifti anlatılacak.1998’de Susan’ın ailesinin katledilmesinden dolayı suçlanan çift, ardından cesetleri bahçelerine gömdüler ve gelecek 15 yıl boyunca aldıkları "haksız" mirastan mahrum kaldılar. Hala masum olduklarını iddia eden çiftle yapılan röportajların gerçek kayıtlarına dayanacak olan Landscapers, vahşi bir vakayı dramatik açıdan ele alacak.

    HBO program sorumlusu Casey Bloys yaptığı açıklamada, "Landscapers, etkileyici biçimde 'gerçek, kurgudan daha gariptir' hikayesi. Olivia, Ed ve Alexander’ın oyuna dahil olması, Sister ve Sky’la iş hayatına geri dönmemiz heyecan verici." ifadelerini kullandı.

    Dizi, Olivia Colman ve Ed Sinclair’in yeni yapım şirketi olan River Pictures tarafından, HBO ve Sky için üretilecek. 2020'nin sonbahar döneminde ise yayın hayatında olması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top