Hesabım
    Anya Chalotra, Yennefer'in Dönüşümü Hakkında Konuştu

    The Witcher'ın en çok konuşulan karakterini oyuncusu anlattı..

    Netflix, Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski'nin kaleme aldığı destan üzerine kurulu The Witcher'ın prömiyerini yaptı ve en çok konuşulan yapımlardan birini TV'ye kazandırmış oldu. Beklenen dizi, Rivia'nın canavar avcısı cadı Geralt'ı Henry Cavill, Prenses Cirilla'ya hayat veren Freya Allan ve esrarengiz ve öngörülemeyen büyücü Yennefer olarak Anya Chalotra önderliğinde yayınını sürdürüyor. Chalotra, Yennefer'in ilk sezonda, yolculuğunu tasvir eden inanılmaz bir fiziksel dönüşümden geçtiğini belirtti ve konu hakkında görüşlerini dile getirdi.

    Birçok değişimi birden yaşayan karakteri canlandıran Chalotra, rolü canlandırırken yaşadığı zorlukları ve teknik yardımları dile getirdi ve şu sözleri paylaştı; "Değişim süreçlerine gerçekten aynı yaklaştım. Benim için bu sadece bir yolculuk. Elbette onun çocukluğunda yaşadığı travmaları ve engelleri biliyoruz. Bu engellemelerin ne olduğunu ve bu kısıtlamaların ne olduğunu keşfetmek için daha fazla zamanım olmasını isterdim. Sete gitmeden önce, üç saat boyunca sandalyede oturduğunuzda, bu değişimi yaşamaya başlıyorsunuz. Protez ve duruş konusundaki istekler daha çok yere bakmamı sağladı. Başta korksam da sesimi kullanmayı öğrendim ve bu benim insanlara cevap verme şeklim. Yennefer birçok değişimden geçiyor ve zorlu bir hayatta kalma mücadelesi veriyor. Ben bunu hissettirmek için elimden geleni yapıyorum. Şimdi fiziki dezavantajlar azaldı ama o ağırlığı hala hissedebiliyorum."

    Anya Chalotra karakterin her iki versiyonunu da oynamasına rağmen, fiziki olarak büyücü Yennefer ile kafa karıştırıcı bir dönüşüm yaşadı. Chalotra'nın, Yennefer'in hayatında yer alan farklı dönemleri ve değişimleri çok iyi yansıttığını düşünmemiz için elimizde çok sebep var. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top