Hesabım
    "The Wheel of Time" Kadrosuna 3 İsim Daha Katıldı!

    Amazon'un iddialı yapımına 3 isim daha..

    Lion filminden tanıdığımız Priyanka Bose, All About April'in yıldızı Taylor Napier ve Black Earth Rising'le karşımıza çıkan Emmanuel Imani, Rosamund Pike'ın başrolde olduğu Amazon projesi The Wheel of Time'ın kadrosuna katıldı. 

    The Wheel of Time, Robert Jordan'ın çok satanlar listesinde yer alan fantastik romanından uyarlanıyor. Sadece bazı kadınların doğaüstü güç sahibi olduğu, sihirle dolu bir atmosferde geçen dizi, bir adam ve özel güce sahip kadınların yolculuğu üzerinden ilerliyor. Pike'ın canlandırdığı Moiraine karakteri ise, kehanetlerde ismi geçen ve dünyayı ya kurtaracak ya da yok edecek kişi olduğunu keşfedeceği bir maceraya atılıyor.

    Diziye daha önce Alvaro Morte, Alexandre WillaumeJohann Myers ve Hammed Animashaun'un katıldığı açıklanmış ve başlıca rollerdeki Rosamund PikeJosha StradowskiMarcus Rutherford, Zoe Robins, ve Madeleine Madden'la birlikte rol alacağı açıklanmıştı. Serinin yaratıcısı ve baş danışmanı Rafe Judkins olacak. Yürütücü yapımcılar ise, Agents of S.H.I.E.L.D. ve Hemlock Grove'da da görev alan Larry Mondragon ve Rick Selvage ile Ted Field ve Mike Weber. İlk iki bölümün yönetmenliğini ise Uta Briesewitz üstleniyor.

    Amazon ve Sony Pictures Television ortak yapımı olan dizi 2020 yılı içerisinde izleyiciyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top