Hesabım
    Mighty Ducks'ın TV Uyarlamasından İlk Karakter Detayları!

    Disney+ projenin ilk detaylarını paylaştı..

    90'lı yılların sevilen serilerinden birine dönüşen ve ilki 1992 yılında çekilen The Mighty Ducks filmi, Emilio Estevez ve Joshua Jackson'lı kadrosuyla suçlu zevkler arasına girmeyi başarmıştı. 2018 yılında TV uyarlaması geleceği açıklanan ama sonra durdurulan proje, şimdi Disney+ için yeniden devrede. ilk karakter detayları ise yakın zamanda şirket tarafından paylaşıldı.

    Hikaye, orijinal seriden esinlenecek ama biraz farklı şekilde ele alınacak. Bu kez, Mighty Ducks çocuk hokey takımını sıkıntılı süreçten kurtarmaya çalışan bir anne, oğlu Evan ve arkadaşları için yeni bir takım, koç ve antrenman sahası oluşturmak için bir mücadele içine girecek. Orijinal Mighty Ducks serisinin senaristi Steven Brill, Disney+ serisinde yönetici yapımcılar arasında görev alacak.

    Dizinin Evan'la birlikte ön planda olacak karakterlerinden ikisi belirlendi ve senaryo bu karakterler üzerinden ilerliyor.  Adib Samitar / ”Sam” 11-12 yaşlarındaki Afro-Amerikan bir çocuk. Sam, kaykay sürüşü konusunda uzmandır ve nadiren heyecan aradığı sıradan bir hayatı vardır. Bir gün Evan ile çarpışır ve bu olay arkadaş olmalarını sağlar. Jaden Koobler / ”Koob” ise aynı yaşlarda olan içine kapanık bir çocuktur. Evin alt katındaki odada uzun saatler takılır ve video oyunları oynar. Bu sayede, neredeyse bir kung-fu ustası kadar sıkı reflekslere sahip olur. Bu ikili tahmin edileceği üzere Evan'la birlikte takıma katılır ve macera başlar.

    Bu iki karaktere baktığımızda, dizinin ruhunu yakalamaya çalışan ve nostalji duygusunu da yaşatacak bir proje için çalışıldığını söyleyebiliriz. Henüz netleşen bir tarih yok. Yakın zamanda diğer detaylara da ulaşmayı umuyoruz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top