Hesabım
    Dublin Murders’ın Yıldızı Killian Scott, Rolü Hakkında Konuştu

    Scott, performansı hakkında merak edilenleri açıkladı..

    Sarah Phelps tarafından Tana French'in en çok satan romanından uyarlanan sekiz bölümlü suç draması Dublin Murders, genç, yetenekli bir balerinin cinayeti ve bağlı diğer cinayetlerin soruşturmalarına odaklanıyor. Dedektifler Rob Reilly (Killian Scott) ve Cassie Maddox (Sarah Greene) davayı soruştururken, hiç tahmin etmedikleri kapıların açıldığını görüyorlar ve gerilim giderek tırmanıyor.

    Dizinin başrol oyuncularından olan Killian Scott verdiği bir röportajda, rolü nasıl aldığını ve diğer merak edilen konuları açıkladı. Rolün kendisine geldiğine başta inanmadığını söyleyen Scott, "Karakteri hemen özümsedim ve büyüleyici bir iş olacağını düşündüm. Hemen bir audition yapıp yolladım. Senaristler ve yönetmen beğenmişti ve bana iki hafta içinde çekimlere başlıyoruz dediler. Gerçekten çok heyecan vericiydi. Ardından bir kitap mağazasına gidip uyarlanılan eseri istedim. Hepsi tükenmişti. Bunun iyi bir şey olduğunu düşündüm ve başka bir yerden kitabı edindim. Bu karakterin ve hikayenin çok zengin, karanlık ve garip olduğunu düşündüm." açıklamasında bulundu.

    Role nasıl hazırlandığıyla ilgili soruya ise; "Oyunculuk yapmanın birçok farklı yolu var. Londra'da araştırma ve hazırlık konusunda çok sağlam ve sert kuralları olan The Drama Center adlı bir kurumda eğitim aldım ve bir dereceye kadar bunu başarabildim. Bazı yöntemleri yararlı buluyorum ve bunları diğer performanslarım için kullandım ama Dublin Murdes için aşırı düşünmemeye dikkat etmek istedim. Bazen aktörler kendilerine yeterince güvenmezler. Sadece derinlemesine düşünmek zorundasınız ve sadece kendinize ve diğer oyunculara güvenirseniz, elbette yönetmene de güvenirseniz ne olacağından emin olabilirsiniz. Senaryo bu işi sizin için yapar. Bunu yaparken, bir şekilde senaryodan neredeyse kurtulmayı öğrenmem gerekiyordu." şeklinde cevap verdi. 

    Scott, dizinin devam edebileceğini ama uyarlanan ilk iki kitaba göre karakterinin devam edemeyebileceğini de vurguladı. Kariyer planlamasında sırada ne olduğu sorusuna ise, " Ne yapacağımı bilmiyorum. Dublin Murders'ı da bilmiyordum ama şimdi diyebilirim ki tam aradığım şey buymuş. Harika yönetmenlerle irtibat halindeyim. Bir sonraki işim ne olacak bilmiyorum ama aylar boyunca ormanda çekimler yapmak olmayacaktır." cevabını verdi.

    Dublin Murders, Sarah Phelps tarafından yaratıldı. 8 bölümden oluşan ilk sezonu yayınlanmaya devam ediyor ve Scott olmasa bile ikinci sezonu gerçekleşecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top