Hesabım
    Ricky Gervais'ten Altın Küre Açıklaması!

    Gervais, hangi şaka için pişmanlık duyuyor?

    TV ve dizi dünyasının en iyilerinin ödüllendirileceği Altın Küre Ödül Töreni, 3 Ocak günü, pazarı pazartesiye bağlayan saatlerde gerçekleşecek. Bu sene 77. düzenlenecek törenin sunuculuğunu ise 5. ve son kez Ricky Gervais üstlenecek. Daha önceki yıllarda, Altın Küre gecelerine ofansif esprileriyle damga vuran Gervais'in bir kez daha sunuculuk yapacak olmasına sevinenler kadar sinirlenenler de var. Bunlardan biri de ünlü oyuncu Tim Allen.

    2011 yılında düzenlenen törende Gervais, Tom Hanks'le birlikte sunuculuk yapma için sahneye çıkan Tim Allen'a bir espri yapmıştı. Tom Hanks'i takdim ederken başarılarını sayan Gervais, Allen'ın ise sadece ismini okumuştu. Bu espriye çok sinirlenen ve içerleyen Allen, hem tören sırasında hem de sonrasında öfkesini dile getirmişti. Gervais ise yıllar sonra konuya açıklık getirdi ve Allen'ın şahsına yönelik bir espri olmadığını, Tom Hanks'in yanında o olduğu için tesadüf olduğunu dile getirdi.

    Gervais yaptığı açıklamada, "Tim Allen'ın espriyi tamamen yanlış anladığını düşünüyorum. Şaka, o ve Tom Hanks denk geldiği içindi. Bu yüzden çıktım ve dedim ki, “Sonraki iki sunumcumuzun birincisi beş Oscar kazandı, beş milyar dolarlık gişe kazandı. Diğeri ise Tim Allen. Bence güzel bir şaka. Tim Allen ile dalga geçiyorum. Tom Hanks'in yanında, Dustin HoffmanRobert Redford ya da Robert De Niro olmadığı sürece, bu herkes için geçerli. Benim için de geçerli ama Tim Allen oldu. Tim Allen'a karşı hiçbir şeyim yok. O iyi bir aktör. Muhtemelen de iyi bir adam. Hiçbir kötülük olmasa da, bunu komedi olarak haklı çıkarabilirim ve herkesin güldüğünü de gördük. Tim Allen'ın bunu benim için mi yazmış diye düşünmesini istemedim. Çünkü, Tom Hanks vardı ve yanında da Tim Allen vardı. Sadece tesadüf." sözlerine yer verdi.

    Rick Gervais, bu sene birilerini hedef alıp almayacağı sorulduğunda ise, "Bu sene belirli kişilerle ilgili konuşmayacağım. Daha çok sektör, topluluklar ve dünyanın geldiği noktayla ilgiliyim" cevabını verdi. Sözünü tutup tumayacağını, 3 Ocak'ta pazarı pazartesiye bağlayan gece öğreneceğiz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top