Hesabım
    Succession'ın Yeni Sezonunda Roy Ailesini Neler Bekliyor?

    Oyuncular, Altın Küre sonrası açıklamalarda bulundu..

    HBO'nun yeni gözde dizisi Succession muhteşem geçen iki sezon sonrası 3. sezon onayını almıştı ve 2020 yılı için yayın planını duyurmuştu. Dün gece düzenlenen 77. Altın Küre Ödül Töreni'nde ise dizi, en iyi drama dizisi seçildi ve artık daha çok konuşulmaya başlayacak gibi gözüküyor. Dizinin oyuncuları ise gelecek sezon hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

    Kuzen Greg'i canlandıran Nicholas Braun, bir öneri sundu ve Roy Ailesi için "Bir şarküteri açabilirler," diye esprili bir yaklaşımda bulundu. Geceden, Logan Roy performansıyla ödülle dönen Brian Cox ise "Bu soruyu her sezon sonunda duyuyoruz, çok sıkıldık. Size söyleyemem. Bundan sonra ne olacağını bilmek istediğini biliyorum ama anlaşma böyle değil." dedi.

    Serinin yaratıcısı Jesse Armstrong, dizi için senaristlerin ciddi bir çalışma yaptığını, şu an 3. sezon için konsantrasyonlarının tam olduğunu açıkladı ve "Gösteri gerçeği yansıtıyor. Direkt gerçeği vermiyor. Succession, belirli bir aile ya da işletme hakkında bir dizi değil ama böyle yerlerden alınabilecek malzeme çok ve biz bunu yapıyoruz. Bu da oldukça akıllıca" açıklamasında bulundu.

    Succession, Altın Küre'de aldığı 3 adaylıktan ikisini evine götürdü. En iyi drama dizisi ve bir drama dizisindeki en iyi aktör ( Brian Cox ) ödüllerini kazanan dizi, en iyi yardımcı erkek oyuncu kategorisinde ise Kieran Culkin'le yarıştı ama ödüle kavuşamadı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top