Hesabım
    Patricia Arquette, Apple Drama Serisi 'Severance'a Katıldı

    Arquette'in yeni projesi belli oldu..

    Fox

    The Act perfromansıyla Altın Küre kazanan Patricia Arquette'in yeni projesi belli oldu. Daha önce Adam Scott'ın da oynayacağı duyurulan Severance dizisinin başrolü için Arquette'le anlaşma imzaladı. Dizi, Apple için üretilecek ve AppleTV+ platformunda yayınlanacak.

    Dizi, iş-yaşam dengesini yeni bir seviyeye taşımak isteyen Lumen Industries'i tanıtan bir işyeri dramasıdır. Scott, karanlık geçmişi olan ve kendini toparlamaya çalışan Mark adındaki bir adamı canlandıracak. Arquette ise Mark’ın patronu olarak dizide yer alacak. Dizinin yönetmenliğini ve yürütücü yapımcılığını Ben Stiller üstlenecek. Stiller ve Arquette, geçen sene Escape at Dannemora dizisinde yine birlikte çalışmış ve başarılı bir yapım ortaya koymuştu. 

    Dan Erickson, “Severance” üzerine yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Stiller’in Red Hour Productions şirketinden Chris Black, Ben StillerNicky Weinstock ve Jackie Cohn ile birlikte yapımcılık görevini üstlenecek. Scott, başrolün yanı sıra yapımcı olarak da görev yapacak. 

    Apple’ın yayın hizmeti Apple TV+ Kasım ayında resmen lanse edildi. İlk orijinal içeriklerden biri olan Reese Witherspoon ve Jennifer Aniston'ın oynadığı “The Morning Show” adlı dizi kısa süre önce ilk sezonunda üç dalda Altın Küre'ye aday gösterildi. Apple TV+'ta şu an mevcut olan diğer şovlar arasında “Truth Be Told”, “See”, “Dickinson” ve “For All Mankind” yer almakta.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top