Hesabım
    Rick And Morty'nin Ortak Yazarından Yeni Seri!

    Stop motion animasyon serisi için çalışmalar başladı..

    Rick and Morty ortak yaratıcısı Justin Roiland ve Robot Chicken'ın arkasındaki stüdyo, Quibi'de canlandırılacak bir seri için çalışıyor. Gösterinin adı Gloop World olarak planlandı. Seri, oda arkadaşı Bob Roundy ve Funzy adlı iki karaktere odaklanan kil tabanlı bir stop-motion serisi olacak.

    Dizi, baş karakterlerimizin tuhaf, saçma ve absürt banliyö hayatını ve başlarına gelen çılgın maceraları anlatacak. Roiland diziyi yarattı ve Robot Chicken yürütücü yapımcıları John Harvatine ve Stoopid Buddy Studios'tan Jack Towner geliştirdi. Roiland proje için "Gloop World'u neredeyse yedi yıldır yapmak benim hayalimdi. Gizemli, garip ve geniş bir dünyaya ve gerçekten eğlenceli karakterlere, dokunuşlara ve her şeye sahip bir kil animasyon şovu olacak. Kil animasyonunun marjinal bir yaklaşıma sahip olmasını istediğimde tam olarak ne demek istediğimi anlayan Stoopid Buddy Stoodios'taki insanlar olmadan bunu yapamazdım. Gloop karakterlerinin size ulaşıp, kendinizi yakalayabileceğinizi hissetmenizi istiyorum. Bu garip ve saçma gösteriyi dünyayla paylaşmak için sabırsızlanıyorum." açıklamasında bulundu.

    John Harvatine ise, "Gumby'yi ilk gördüğümden beri, bir araç olarak kil animasyonundan çok etkilendim. Gloop World komik, yenilikçi ve bu şov Quibi için mükemmel bir proje." sözleriyle projeye olan inancını dile getirdi.

    Roiland, Towner ve Harvatine, Seth Green, Matthew Senreich ve Chris Waters ile birlikte yapımcılık görevini üstlenecekler. Quibi, 6 Nisan'da başlayacak ve 50'den fazla orijinal içeriğe sahip olacak. Ayrıca günlük haberler ve spor şovları da platformda yer alacak. Animasyonlu sunumlar, Curtis "50 Cent" Jackson ve Andy Cohen'in gösterilerini de içerecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top