Hesabım
    Animasyon Serisi "Housebroken" Yolda!

    FOX, güçlü kadrolu bir animasyon serisi hazırlıyor..

    Fox’un hazırlıklarına başladığı animasyon serisi Housebroken hakkında son detaylar paylaşıldı. Pilot bölüm için anlaşmaların tamamlandığı seride, Lisa KudrowClea Duvall ve Nat Faxon önemli görevler üstlenecek isimlerin başında geliyor. Seslendirme yapacak isimlerden biri, aynı zamanda yazar-yapımcı olarak görev alacak olan aktris Sharon Horgan olacak. Jennifer Crittenden ve Gabrielle Alan ise yapımcılık görevini üstlenecek ve senaryoya da katkı verecek.

    Housebroken, Kapital ve Fox Entertainment işbirliğinde bir yapım olacak. Fox’un yakın zamanda edindiği animasyon stüdyosu Bento Box (Bob’s Burgers), Housebroken'da da yer alacak ve animasyonu gerçekleştirecek. Animasyon serilere ağırlık veren Fox'un hali hazırda devam eden Bless the Harts adlı projesi bulunuyor ve ikinci sezon onayını aldı. Housebroken'la birlikte yayınlanacak diğer yeni seriler ise Duncanville ve The Great North olacak.

    Housebroken, banliyölerde yaşayan bir grup hayvan ve komşuluk yapan insanların hikayesini anlatacak. Kudrow, DuVall ve Faxon'ın rol alacağı yapımda Horgan, Will Forte, Tony Hale, Jason Mantzoukas, Sam RichardsonBresha Webb ve Greta Lee seslendirme yapacak. DuVall, Crittenden ve Allan, projeyi Mergan prodüksiyon şirketleri ve Kapital'den Kaplan ve Dana Honor ile birlikte yürütecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top