Hesabım
    Melissa McCarthy, Nicole Kidman'lı "Nine Perfect Strangers"ın Kadrosuna Katıldı

    Yeni dizi için iddalı bir kadro kuruluyor..

    Hulu platformu için üretilen “Nine Perfect Strangers” dizisinin oyuncu kadrosuna bir yıldız isim daha eklendi. Melissa McCarthy, daha önce Nicole Kidman'ın da rol alacağı açıklanan dizide yer almak için anlaşma imzaladı. Mayıs 2019'da Hulu tarafından startı verilen şov, “Big Little Lies”ın da yazarı olan Liane Moriarty'nin aynı isimli kitabına dayanıyor.

    Hikaye, butik bir sağlıklı yaşam merkezinde geçecek. Daha iyi bir yaşam için sağlık merkezine gelen birbirinden farklı insanların şifa ve dönüşüm istekleri üzerinden ilerleyen hikayede, onları kontrol eden merkezin müdürünün yaşadıkları da ön planda olacak. Müdür Masha, bir yandan görevini yerine getirmeye çalışırken, bir yandan da farklı karakterlerin sürprizleriyle baş etmek zorunda kalacaktır.

    Nine Perfect Strangers”, HBO'nun “Big Little Lies” uyarlamasının arkasındaki ekibin büyük bir kısmını yeniden bir araya getiriyor. Kidman, “Big Little Lies” yapımcısı Bruna Papandrea ile birlikte, oynadığı role ek olarak yapımcılık görevi de üstlenecek. Dizinin yaratıcısı ve yapımcı David E. Kelley olacak ve Kelley, John Henry Butterworth'la birlikte yazar ve showrunner olarak da projede yer alacak. Bir yandan da Kidman, Papandrea ve Kelley, HBO mini dizisi “The Undoing” üzerinde çalışıyorlar.

    McCarthy, baştan çıkarıcı yabancılardan biri olan Francis rolünü oynayacak. Nine Perfect Strangers'ın 2021 yılında Hulu platformunda yayınlanması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top