Hesabım
    Cate Blanchett'li Mrs. America'dan Fragman Yayında

    Cate Blnachett, TV dünyasına hızlı bir giriş yapıyor..

    Oscar ödüllü Cate Blanchett, TV dünyasına 2020 yılında iki diziyle birden giriyor. Bunlardan biri, hakkında şu an fazla bilgi sahibi olmadığımız ama göçmenlerle ilgili olduğunu öğrendiğimiz drama porjesi Stateless, diğeri ise haberimize konu olan, gerçek bir kadın hareketini odağına alan Mrs. America.

    70’li yıllarda kadın haklarına beklenmedik bir katkı veren ve ivme kazandıran muhafazakâr aktivist Phyllis Schlafly’ın hayatının anlatılacağı Mrs. America, 15 Nisan 2020 tarihinde prömiyer yapacak. FX için üretilen ve Hulu ortaklığı bulunan dizide Blanchett'in yanı sıra Elizabeth Banks, Sarah Paulson, Uzo Aduba, Rose ByrneKayli Carter, Ari Graynor, Melanie Lynskey, James Marsden, Margo Martindale, John SlatteryJeanne Tripplehorn ve Tracey Ullman gibi isimler rol alıyor.

    Diziye konu olan Schlafly, kadın hakları için mücadele veren ama eşcinsel evliliğe karşı duruşu olan enteresan bir portre. Bu rolü de elbette en iyi oynayacak isimlerin başında kuşkusuz Blanchett geliyor. Dizinin yaratıcı ekibinin başında Desperate Housewives ve Mad Men gibi ödüllü dizilerin senaristi Dahvi Waller bulunuyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Captain Marvel’dan tanıdığımız Anna Boden ve Ryan Fleck yer alıyor. Dizinin, heyecan verici ilk fragmanı ise görücüye çıktı. 

    Cate Blanchett'ın ön planda olduğu iddialı proje Mrs. America, 15 Nisan 2020 tarihinde prömiyer yapacak.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top