Hesabım
    Westworld'ün 3. Sezonundan Tarih ve Detaylar!

    Dizinin hayranları 3. sezon için fazla beklemeyecek..

    HBO’nun yakın zamanda yaptığı açıklamaya göre “Westworld”ün üçüncü sezonu 15 Mart'ta prömiyer yapacak. İki sezon yayınlanan ve şimdiden gelmiş geçmiş en iyi dizilerden biri olarak gösterilmeye başlanan Westworld, yeni sezonda western kalıplarından biraz daha uzaklaşacak ve bilim kurgu türünü daha derinden hissettirecek.

    Dizinin yaratıcılarından Jonathan Nolan geçtiğimiz ayralda dizinin 3. sezonu hakkında şu açıklamayı yapmıştı; "Hikayenin bir kısmı Amerika'nın batısında geçiyor ve bu show için bir tema düşüncesiydi. Batı'nın vahşi olduğu düşüncesi, bu bölgelerin kuralsız olmasına dayanıyordu. Dolores gerçek Batı'da ne olduğunu merak ediyordu." Dizi, ikinci seonunda bazı önemli karakterlerini kaybetmişti ama hepsi tamamen yok olmadılar. Kimi karakterleri, yeni sezonda başka bir boyutta izleyeceğiz. 

    Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Ed HarrisTessa Thompson ve Jeffrey Wright, Emmy ödüllü bilimkurgu dramasındaki rollerini yeniden canlandıracaklar. Üçüncü sezon için oyuncu kadrosuna Aaron Paul, Vincent Cassel, Lena Waithe, Scott Mescudi, Marshawn Lynch, John Gallagher Jr.Michael Ealy ve Tommy Flanagan eklenmiş durumda. Michael Crichton'un filmine dayanan “Westworld”ün, showrunner ve yürütücü yapımcı görevlerinde yaratıcılar Jonathan NolanLisa Joy ve J.J. Abrams, Athena Wickham, Richard J. LewisBen Stephenson ve Denise Thé yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top