Hesabım
    The Falcon and the Winter Soldier'ın Çekimleri Ertelendi

    Porto Riko'daki depremlerden dolayı çekimler durduruldu..

    Disney +'ın yaklaşan Marvel serisi The Falcon and The Winter Soldier, son depremler nedeniyle Porto Riko'daki çekimlerini iptal etti. Önce, salı günü 6.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ardından, cumartesi günü 5.9 büyüklüğünde bir deprem daha oldu. Can kaybının olmadığı ama önemli hasarların meydana geldiği depremler bölge halkını korkuturken, burada çekim takvimi bulunan dizi ekibini de çekimleri durdurmaya itti.

    Ekip, Porto Riko'da iki hafta geçirmeyi planlıyordu ve oyuncuların normal planda çekimler için bölgeye gelmesi bekleniyordu. Doğal afetlerin ardından, muhtemelen stüdyo yeni bir yer arayacak ve çekimler fazla aksamadan devam edecek. Normalde 2020'nin sonlarında prömiyer yapması gereken dizi, bu değişiklikten ne kadar etkilenecek ve yayın tarihi ertelemeye uğrayacak mı? Bunu zamanla öğreneceğiz.

    John Wick'in olay yaratan yaratıcısı Derek Kolstad'ın yazar kadrosunda olduğu dizide,  Kari Skogland yönetmenlik görevini üstlenecek. Avengers: Endgame gördüğümüz iki karakter bu dizide bir araya geliyor ve rolleri yine aynı oyuncular Anthony Mackie ile Sebastian Stan hayata geçirecek. Diğer karakterleri canlandıran önemli oyuncular ise ödüllü oyuncu Daniel Brühl, The Feels'ın tanıdık yüzü Adepero Oduye, Yakın zamanda The Good Lord Bird'de izlediğimiz Wyatt Russell ve Revenge diziyle önemli yorumlar alan Emily VanCamp olacak.

    Çekimler sonbaharda Atlanta'da başladı. 6 bölümlük mini dizi, beklenmedik olaydan çok etkilenmezse, bu yıl içerisinde yayın hayatına başlayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top