Hesabım
    Spielberg Dizisi "Amazing Stories"ten İlk Detaylar!

    Apple, Amazing Stories'in ilk detaylarını ve yayın tarihini paylaştı..

    Steven Spielberg'in 1980'lerde yarattığı antoloji serisini yeniden tasarladığı yeni sürüm Universal TV ve Amblin Television tarafından geliştiriliyor. Apple, Televizyon Eleştirmenleri Birliği için düzenlenen kış basın turunda diziden ilk resmi fotoğrafını yayınladı. 

    Fotoğraf, Mark Mylod'un yönettiği ve Kerry Lynn Bishe, Whitney Coleman, Trisha Mashburn, Austin StowellEdward Burns ve Juliana Canfield'ın başlıca rolleri üstlendiği “The Rift” başlıklı bir bölüme bir bakış sunuyor. Diğer bölümlerdeki yetenekler arasında Dylan O’Brien, Victoria Pedretti, Josh HollowaySasha Alexander ve geçen ekim ayında vefat etmeden önce son rolünü oynayan Robert Forster yer alıyor.

    Dizinin yapımcılığını Steven Spielberg, Eddy Kitsis, Adam Horowitz, Darryl Frank, Justin Falvey, Chris Long, Don Kurt ve David H. Goodman üstlendi. Eddy Kitsis ve Adam Horowitz showrunner olarak görev yapıyor. Apple TV + geliştirme başkanı Matt Cherniss, “Amazing Stories, hayallerimizi yakalayan bir gösteri ve heyecan verici modern versiyonunu küresel bir kitleyle paylaşmak için bundan daha heyecanlı olamazdık" açıklamasında bulundu. 

    Amblin Television'un başkanları Darryl Frank ve Justin Falveyise ise şu sözleri aktardı, “Duygusal, çekici ve harika masalları sunmak için mükemmel bir iş birliği yapan Apple TV +'taki izleyicilere yeni bir Amazing Stories antolojisi sunmaktan onur duyuyoruz. Projeyi, herkes ailecek izleyebilir ve birlikte eğlenebilir.”

    Amazing Stories, daha önce yine Spielberg önderliğinde 1985-87 yılları arasında 45 bölüm olarak yayınlanmıştı. Modern versiyon ise ilk kez 6 Mart Cuma günü Apple TV +'da yayınlanacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top