Hesabım
    Game of Thrones'un Tormund'u İkinci Sezonda The Witcher Kadrosuna Katılabilir

    Söylentilere göre, Kristofer Hivju anlaşmaya yakın..

    Söylentiler, Game of Thrones yıldızı Kristofer Hivju'nun Netflix'in yeni fantastik dizisi The Witcher'ın 2. sezonunda Henry Cavill'e katılabileceğini söylüyor. The Witcher, Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski'nin roman serisine dayanıyor.

    The Witcher'ın ikinci sezonu hakkındaki detaylar, yayın tarihinin 2021 yılı olduğu açıklandıktan sonra paylaşılmaya başladı. HBO'nun ikonlaşan fantastik dizisi Game of Thrones'da en sevilen karakterlerden biri olan Tormund Giantsbane performansıyla tanınan aktör Kristofer Hivju, yüksek ihtimalli bir söylentinin öznesi konumunda.

    Hivju'nun The Witcher'ın ikinci sezonuna katılımıyla ilgili söylentiler, önümüzdeki sezon için yönetmenin Stephen Surjik olduğunun açıklanmasından sonra arttı. İskoçya'da çekimler için keşif yerlerinde bulunan yönetmen, hem Cavill hem de Chalotra'yı etiketledikten sonra Instagram'da "#kristoferhivju" etiketini içeren bir fotoğraf yayınladığında herkesin aklına sadece bu gelişme geldi. Daha sonra gönderi silindi, ancak o zamandan beri Hivju'nun üç farklı Witcher hesabı takip ettiği ve temsilcisinin The Witcher'in oyuncu ekibine bağlı olduğu keşfedildi. 

    Henüz resmi bir şey oluşturulmadı ama Hivju söylentisini körükleyen Witcher hayran sitesi Redanian Intelligence bu konudan emin gibi. Emin oldukları bir diğer konuysa, şovun açılış bölümünde Emma Appleton'un Renfri olarak dönüşü. Her iki gelişmeye de kesin gözüyle bakıyorlar. Hivju'nun 2. sezonda kimi oynayabileceğine ilişkin olarak ise akıllarda Nivellen karakteri var. The Last Wish'i içeren kısa öykülerden biri olan "A Grain of Truth"ta Geralt'la tanışan ve ayıya benzeyen bir adam görünümündeki karakter favori durumda.

    Netflix'in bir nevi Game of Thrones'a cevabı olarak nitelendirilen The Witcher, bakalım aynı derecede bir etki yaratabilecek mi? Game of Thrones'un tanıdık yüzlerinden birini, birkaç bölümlük bile olsa transfer etmek bu açıdan bakıldığında mantıklı görünüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top