Hesabım
    ABC'den Western Komedisi Geliyor!

    ABC, yeni sezonun ilk komedisini duyurdu..

    Zappos.com

    ABC, 2020-2021 sezonunun ilk komedi serisi siparişini verdi. ABC, bir western komedisi olan ve adı “Prospect” olarak planlanan projes için çalışmalara başladı. Hikaye, öğretmen olmak için sınırda çalışmaya giden idealist bir genç kadın hakkında olacak.

    İdealleri için Batı'ya giden genç kadın, öğrencilerinin okumaya aç çocuklar değil de çiftlik işleri yapan birer yetişkine dönüştüğünü görünce sarsılır ve bu konuda bir şeyler yapmak ister. “Prospect”, Sherry Bilsing-Graham ve Ellen Kreamer tarafından üretiliyor. Her ikisi de yazar ve yürütücü yapımcı olarak görev yapacak. Randall Einhorn ise yürütücü yapımcılığının yanında pilot bölümün yönetmenliğini de üstlenecek.

    Dizi, Bilsing-Graham, Kreamer ve Einhorn'un şu anda genel anlaşma altında olduğu ABC Stüdyoları'nda üretilecek. Bilsing-Graham ve Kreamer daha önce “Friends”, “Joey”, “The New Adventures of Old Christine”, “Trial and Error” ve “American Housewife” gibi başarılı şovlarda birlikte çalışmışlardı. Einhorn ise daha önce birden çok “The Office”, “It’s Always Sunny in Philadelphia”, “Parks and Recreation”, “Nurse Jackie”, ve “Fargo” bölümlerini yönetmiş, HBO Max'in kara komedi dizisi “Gumshoe”da da ortak yönetmen olarak yer almıştı.

     ABC’nin gelecek sezona yönelik diğer pilot siparişleri şu ana kadar drama oldu. Kanal, vampir opera pilotu “The Brides” için “Riverdale”i yapan ekibe sipariş verdi.. ABC ayrıca; klasik “Thirtysomething” dizisinin devamı için bir pilot bölüm hazırlıyor. ABC, bu projede orijinal serinin ana karakterlerinin çocuklarını, geri dönmek üzere hikayeye dahil etti. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top